Els Figurants

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA ELS FIGURANTS

Davant la inesperada desaparició dels personatges protagonistes, Els Figurants decideixen agafar les regnes del seu destí i dur a terme ells sols la representació. Al final, els nostres figurants descobreixen que no han estat preparats per actuar per ells mateixos i no saben triar el seu propi destí… o potser sí? Hora: 18 h. Teatre de les Fontetes. La Massana.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

EL TARTER BANKED SLALOM

El Banked Slalom és una competició on regne el bon ambient, on no només es tracta de competir i intentar ser el més ràpid, sinó de picar-se amistosament amb els amics i amigues, i ajuntar-se tots i totes per gaudir d’un dia diferent a la neu. Hora: 9.30 h.

Grandvalira / Sector El Tarter. Canillo.

MÚSICA

CONCERT VIBRAND TRIO

Gaudeix de la millor manera amb música en directe a un Irish Pub ple d’encant i un fantàstic ambient al bell mig de la Massana!. Hora: 21.30 h. Hotel Màgic. La Massana.

CURSOS I TALLERS

CURS D’AQUAREL·LA

En aquest taller, tindràs l’oportunitat d’aprofundir en la tècnica pictòrica de l’aquarel·la sota l’orientació de la pintora Idoia Lasafabaster. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDURES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

L’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

tracking