Televisió

Retorn per sorpresa

Netflix s’ho repensa i dona llum verda a una quarta i última temporada de ‘Valeria’, cosa que permetrà adaptar tota la saga literària d’Elísabet Benavent.

Retorn per sorpresa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Valeria tindrà quarta temporada a Netflix. La plataforma, que havia anunciat que la tercera tanda de capítols –estrenada el juny passat– en seria també la darrera, ha canviat de plans i finalment sí que adaptarà el quart volum de la saga literària d’Elísabet Benavent, que tanca definitivament el cicle.

Ho ha anunciat la companyia de streaming mitjançant un vídeo protagonitzat per Diana Gómez, l’actriu que lidera el repartiment, i una nota de premsa on es confirma l’inici de rodatge dels nous episodis amb l’elenc principal complet.

Paula Malia, Silma López i Teresa Riott tornen a posar-se en la pell de Carmen, Lola i Nerea per acompanyar la protagonista en aquesta temporada final. Mentrestant, Maxi Iglesias assumeix de nou el paper de Víctor i Federico Aguado farà el mateix amb el de Bruno. També s’ha confirmat el retorn de José Pastor (Rai), Juanlu González (Borja) i Mima Riera (Georgina).

Aquesta última entrega ve carregada de conflictes amorosos, relacions aparentment perfectes i nous estils de vida. Marina Pérez i Montaña Marchena són les responsables del guió, amb la mateixa Marina Pérez i Laura M. Campos a la direcció i César Benítez com a productor.

Elísabet Benavent, productora executiva i autora de les novel·les en les quals es basa la ficció televisiva, ha celebrat que aquesta pugui tenir el final dels llibres: “Aquest quart lliurament desperta emocions contradictòries. Per sobre de tot, em fa feliç, però també em fa sentir nostàlgia, perquè amb ell acaba un cicle i diem adeu a aquest projecte tan especial”.

La renovació de Valeria arriba dos anys i mig després que Netflix comuniqués que la sèrie es tancaria amb la tercera temporada. Una decisió que va ser qüestionada pels fans de Benavent, ja que suposava deixar en suspens el desenllaç de la història.

tracking