Agenda

Màgia de prop

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Màgia de prop

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VISITA

VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ ‘LA SISENA EXTINCIÓ’

A través d’una visita guiada de l’exposició, prendrem consciència d’aquesta realitat. Aquest és el primer pas per a dur a terme les accions necessàries per a preservar la biodiversitat, reduir el nostre impacte i viure en equilibri amb la Terra. Hora: 12 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

ESPECTACLES

‘MÀGIA DE PROP’

Durant la nit dels diumenges pots gaudir d’un sopar excepcional acompanyat per la màgia de Jorge Jaime, qui s’aproparà a les taules delectant-vos dels seus jocs de màgia i endevinació. Hora: de 20 a 22 h. Blót. Canillo.

EXPOSICIONS

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDURES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

En aquesta nova exposició, l’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. Cabòries, les meves... escultures i pintures, juntament amb la instal·lació Moment per a parar i reflexionar. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició de pintura d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

‘EXPERIMENTANT LA MARQUETERIA’

Mostra de treballs de marqueteria dels alumnes de restauració de l’Escola d’art d’Andorra la Vella, una tècnica aplicada als mobles i treballada amb fusta de diferents colors.

Centre Cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’abril.

‘SONS. ANALOGIES MUSICALS A LA PINTURA’

Et convidem a explorar aquesta fusió entre l’art visual i la seva expressió sonora. Així, mentre admires les obres, descobriràs el ritme subtil de l’ànima de cada peça, transformant el diàleg en una visita multisensorial. Museu Carmen Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 5 de gener.

tracking