Agenda

Vibrand en clau de soul

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Vibrand en clau de soul

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TALLER

‘DANSA VIVA’

Trobada de moviments conscient. Amb Evangelina Constable, de GECbenestar. Hora: de 10 a 12 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘TALLER DE SANACIÓ DE L’ÚTER’

Per a dones que busquen alliberar i guarir els traumes, les emocions reprimides i els blocs energètics que puguin estar presents en l’úter o afecti el desequilibri del cos de la dona. Amb Valeria Berisso, terapeuta holística i professora. Hora: de 10 a 13 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS INFANTILS

‘DISSENYA LA TEVA VAIXELLA’

Taller per als més petits. Hora: 12 h. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

MÚSICA

VIBRAND EN CLAU DE SOUL

Concert de Vibrand. Hora: 21.30 h. Hotel Màgic. La Massana.

TEATRE

‘AVUI NO’

La nova producció de The Teen Project. Hora: 21.30 h. Teatre de les Fontetes. La Masssana.

EXPOSICIONS

‘SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta, posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que malgrat tot, moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 16 de març.

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDURES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de Maria del Mar Sànchez. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de març.

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

En aquesta nova exposició, l’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. Cabòries, les meves... escultures i pintures, juntament amb la instal·lació Moment per a parar i reflexionar. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 31 de març.

‘REFLEXOS D’UN INSTANT’

Exposició de pintura d’Arnau Sánchez. Sèrie de paisatges d’Andorra. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 19 d’abril.

tracking