Televisió

Comiat a 'X-Men '97'

L’esperada sèrie animada de Marvel, continuació de la mítica producció dels noranta, es desfà del ‘showrunner’, Beau DeMayo, poc abans de l’estrena.

Comiat a 'X-Men '97'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expectació per X-Men ‘97, la continuació directa de la sèrie animada que va triomfar als anys noranta, és molt alta entre els fans de l’Univers Cinematogràfic Marvel. Ara bé, la imminent estrena de la nova ficció d’animació s’ha vist enterbolida per l’acomiadament del seu principal responsable: Beau DeMayo, showrunner de la producció de Marvel Animation, que ha quedat fora del projecte pocs dies abans del llançament, previst per al 20 de març vinent.

No s’han especificat els motius de la sortida, però la decisió implica que DeMayo no participarà en la promoció de la sèrie. De fet, ja no va estar en la premiere celebrada a Los Angeles, que va tenir lloc dimecres passat.

El fins ara showrunner, que també havia participat en una altra producció marvelita, Caballero Luna, no tan sols havia enllestit la tasca de la primera temporada, sinó que també havia completat el guió de la segona. En dates recents havia compartit dissenys de personatges de la sèrie i contestat a preguntes dels seguidors de la Patrulla X a través d’un compte d’Instagram que ja ha esborrat.

Com recull Vulture, el fitxatge de DeMayo era particularment interessant per a la sèrie. A més de la seva experiència acumulada en ficcions fantàstiques com The Originals i The Witcher, la publicació ressalta que el guionista, negre i homosexual, estava al capdavant d’una història que aborda directament el tema de la discriminació.

X-Men ‘97 suposa una continuació, 27 anys després, de la mítica sèrie emesa en l’àmbit global entre el 1992 i el 1997. Aquella adaptació ja va causar sensació temps abans que els personatges creats per Jack Kirby i Stan Lee prenguessin forma en el món real amb la versió cinematogràfica de l’any 2000.

tracking