Agenda

'Refugiats Andorra, país d'acollida'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Inauguració de l'exposició 'Refugiats, Andorra país d'acollida'

Inauguració de l'exposició 'Refugiats, Andorra país d'acollida'Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘REFUGIATS. ANDORRA, PAÍS D’ACOLLIDA’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

EXPOSICIONS ‘RUTES ITALIANES’

L’exposició arriba a Andorra després de recórrer el món amb l’objectiu d’explicar, a través de l’alpinisme, com es pot entendre el territori de muntanya, els valors que comporta aquest entorn i la importància de la consciència ambiental en les pràctiques d’accés als hàbitats naturals. Palau de Gel. Canillo. Fins al 15 de març.

‘LA REBEL·LIÓ DE LES VERDURES’

Exposició fotogràfica La rebel·lió de les verdures, de M. del Mar Sànchez. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 15 de març

‘EUREKA? CREACIONS INVERSEMBLANTS SOBRE RODES’

La mostra parla del progrés tecnològic en el món de la bicicleta posant el focus en invents trencadors i revolucionaris, però que malgrat tot moltes vegades no han aconseguit triomfar comercialment. Bici Lab Andorra. Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 16 de març.

‘SONS. ANALOGIES MUSICALS A LA PINTURA’

Et convidem a explorar aquesta fusió entre l’art visual i la seva expressió sonora. Així, mentre admires les obres, descobriràs el ritme subtil de l’ànima de cada peça, transformant el diàleg en una visita multisensorial. Museu Carmen Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 5 de gener

‘CABÒRIES, LES MEVES... ESCULTURES I PINTURES’

En aquesta nova exposició, l’artista convida els visitants a un viatge visual i introspectiu a través de les seves obres. Cabòries, les meves... escultures i pintures es presenta juntament amb la instal·lació Moment per a parar i reflexionar. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella.

‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

tracking