Agenda

'Isabel la católica en la conquista del Reino de Granada: ¿Una estratega en la sombra?'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Isabel la católica en la conquista del Reino de Granada: ¿Una estratega en la sombra?'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘ISABEL LA CATÓLICA EN LA CONQUISTA DEL REINO DE GRANADA: ¿UNA ESTRATEGA EN LA SOMBRA?’

Conferència impartida per la Dra. Ágatha Ortega Cera, professora d’Història Medieval a la Universitat de Màlaga. Hora: 19 h. Ambaixada d’Espanya a Andorra la Vella. Andorra la Vella. MÚSICA

CONCERT BENÈFIC PEL TDAH

Concert benèfic destinat a recaptar fons per a ANDTDAH Associació Albatros i suport al trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat o sense (TDA/H). Obertura de la sala, 18.30 h. Inici concert, 19.00 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

CONCERT VIBRAND

La banda interpretarà els temes que més t’agraden d’artistes com Sting, Beatles, Stevie Wonder, Nina Simone i Bruno Mars, entre molts d’altres, d’una manera sorprenent. Hora: 21.30 h. Hotel Sant Gothard. La Massana.

EXPOSICIONS

‘VIATGE EN EL TEMPS’

Exposició de Manel Galícia Marcet, apassionat de la seva cultura, de la muntanya, la naturalesa i les relacions humanes. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 2 de març.

‘EXPOSICIÓ EFÍMERA BICITRIAL’

La nova exposició efímera ens permetrà descobrir a grans trets en què consisteix el bicitrial, quins són els seus orígens i quines són les variants existents. Bici Lab Andorra – Museu de la Bicicleta d’Andorra. Andorra la Vella. Fins al 2 de març.

‘DARRERE LA MÀSCARA CULTURAL, TRADICIÓ I ESPECTACLE’

La mostra recull 45 peces vingudes dels cinc continents i es completa amb sis peces autòctones. S’exposen les caretes utilitzades en la farsa L’última ossa d’Ordino, que juntament amb altres pobles d’Andorra, Espanya i França, com a festes de l’os dels Pirineus, també han estat declarats patrimoni immaterial de la humanitat. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 2 de març.

‘HENRI MATISSE’

El gravat proporciona a Matisse l’oportunitat de treballar els seus temes recurrents i ens permet ser testimonis del desenvolupament del procés artístic. Centre d’Art. Fins al 2 de març.

tracking