Televisió

Anuncis a Prime Video

La plataforma d’Amazon començarà a incloure espots a partir del 9 d’abril. Els clients que vulguin evitar les interrupcions hauran d’abonar 1,99 euros extres.

Anuncis a Prime Video

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La idea del vídeo sota demanda com un territori aliè als costums de la televisió generalista tradicional s’allunya cada vegada més. Després de plataformes com Netflix, SkyShowtime o Disney+, Amazon Prime Video és el nou servei de streaming que passa a incloure publicitat en les seves emissions.

La notícia no suposa cap sorpresa, ja que la mesura es va anunciar per primer cop al desembre, quan es va implantar al mercat nord-americà. Ara, Prime Video ha anunciat la seva implementació a gran escala en diferents territoris, incloent-hi Andorra.

Segons un correu electrònic enviat als seus clients, Amazon Prime Video inclourà “publicitat limitada” a partir del 9 d’abril. En el mateix missatge, la plataforma assegura que l’objectiu és “tenir molts menys anuncis que la televisió lineal i altres serveis de streaming”.

Així mateix, Amazon anuncia l’aparició d’un nou pla que permetrà als subscriptors que així ho desitgin deslliurar-se dels espots mitjançant un recàrrec d’1,99 euros mensuals, que s’afegirà a l’import de l’abonament habitual.

Quant a les raons d’aquesta mesura, segons la plataforma són “continuar invertint en contingut atractiu” i augmentar aquesta inversió a llarg termini per mantenir “la qualitat i quantitat dels continguts en Prime Video”. A més, recorda que els subscriptors que vulguin donar-se de baixa o no renovar el contracte podran fer-ho sense cap cost extra.

Des de desembre del 2023, els usuaris de Prime Video en territoris com els EUA o el Canadà ja estan exposats a pauses publicitàries en el contingut de la plataforma, a menys que acceptin sumar 2,99 dòlars (2,81 euros) més a la seva subscripció mensual.

tracking