Televisió

Un èxit revalidat

Netflix ha renovat ‘Machos Alfa’ per una tercera temporada que començarà a rodar-se aviat, han confirmat l’actor Gorka Otxoa i el productor Alberto Caballero

machos alfa, netflix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor Gorka Otxoa va aixecar la llebre aquesta setmana. En una conversa amb una espectadora de Machos Alfa que demanava una tercera temporada de la sèrie, ell va respondre amb claredat. “Doncs fet! D’aquí a tres setmanes comencem a rodar la tercera!”, va confirmar en un comentari després recollit per FormulaTV. Així que, quan tot just ha passat una setmana del llançament de la segona tanda de capítols a Netflix, ja s’ha comunicat de forma improvisada la renovació de la comèdia d’Alberto i Laura Caballero.

El mateix Alberto Caballero va confirmar la notícia: “Sí, d’aquí a no res ens posem a gravar la T3 de #MachosAlfa. Perquè la desconstrucció no s’atura. Gràcies a tots per l’acollida que doneu a la T2, així és un gust començar un rodatge”. Això significa que, fins i tot abans d’estrenar els nous episodis i tenir-ne dades de consum, Netflix ja havia demanat més capítols.

De moment, com avisava Caballero, la sèrie ha tornat amb bon peu al catàleg de la plataforma. Els episodis de la segona temporada es van estrenar el divendres 9 de febrer i en els tres primers dies van acumular 5,6 milions d’hores vistes.

Això li ha permès entrar en la llista de les sèries en llengua no anglesa més vistes del servei de streaming a diferència de la primera temporada, que amb els tres primers dies no va entrar en el rànquing setmanal. Això sí, ni tan sols és la sèrie espanyola més vista: Berlín, en la setena setmana, ha acumulat altres 7,9 milions d’hores vistes i 1,2 milions de visionaments.

Machos Alfa relata el procés d’anàlisi i transformació d’un grup d’amics (Fernando Gil, Gorka Otxoa, Fele Martínez i Raúl Tejón) que comencen a adonar-se que han de canviar igual que la societat.

tracking