Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La passió extrema que us domina pot trobar oposició a mesura que aparegui més informació. La comunicació pot pintar l'escenari de manera diferent de la que t'imaginaves. Sigues pacient i espera que tots els espais s'omplin abans de prendre qualsevol decisió sobre com procedir. El que generalment sigui mal·leable i fàcil de portar pot semblar una mica rebel i rígid.

Taure Pots sentir que et pressionen per prendre una decisió important i decisiva avui. Àmplies opcions estan sortint a la llum. Pots experimentar oposició a mesura que defensis el que creus. El teu desig de llibertat et dóna una perspectiva positiva que els altres trobin inspiradora. No perdis el teu esperit aventurer pensant que et cal lligar-te a un compromís sòlid.

Bessons Tracta de no acostar-te a tot negativament. D'aquesta manera et pots aïllar d'increïbles oportunitats. Aquest és un temps per tenir una actitud dexpansió. Estén les teves ales i no dubtis a enlairar-te. Tingues més orgull a la teva feina. Podràs aconseguir els objectius pels quals lluites. Gaudeix de la ruta on et trobes. El viatge és la recompensa.

Cranc Durant els darrers dies, has decidit quedar-te a casa si no has tingut cap necessitat de sortir. Aquesta nit, però, voldràs sortir a divertir-te en gran i realment ho hauries de fer. Has pagat els teus deutes, així que si et pots permetre el luxe de sortir a divertir-te una mica, fes-ho. És temps de socialitzar!

Lleó El nucli de la teva atenció podria tenir dificultats per comprometre's a res. Les qüestions relacionades amb l'amor i el romanç podrien sorgir, i potser sentis la necessitat de començar una cosa emotiva en aquest departament. Pots sentir indecisió sobre quin camí prendre. Arregla't i sal. Pots deixar que una altra persona prengui la iniciativa a partir d?aquí.

Verge Hi ha una poderosa tensió a l'aire avui. Aquesta és una gran força que pots aprofitar i capitalitzar. La comunicació et pot ajudar a ampliar els aspectes clau de la teva vida. Vés-te més enllà dels teus límits actuals i no et quedis a mitges. Concentra't a convidar a la riquesa i la prosperitat. Els cicles duradors i les tendències s'estan alineant a favor teu. Depèn de tu fer que funcioni per a tu.

Balança No tindràs ni idea de com lluitar si no saps qui són els teus enemics. Mantingues un ull atent a les persones que intenten enderrocar-te. La teva energia pot ser tan subtil que ni tan sols puguis notar la seva influència al principi. Avui l'energia planetària crea una lluita de poders que pot dificultar la teva expansió i la teva prosperitat. Tens força de voluntat per superar aquests desafiaments.

Escorpí Una poderosa força transformadora pot estirar de tu ara en adreces oposades. Les tendències duradores estan arribant al punt culminant. El karma que no has resolt en els darrers anys es pot tornar en contra teu. L'alineació planetària d'avui està fent pujar la calor a la teva situació actual. Necessitaràs canviar aquesta situació.

Sagitari Una poderosa força transformadora pot estirar de tu ara en adreces oposades. Les tendències duradores estan arribant al punt culminant. El karma que no has resolt en els darrers anys es pot tornar en contra teu. L'alineació planetària d'avui està fent pujar la calor a la teva situació actual. Necessitaràs canviar aquesta situació.

Capricorn Fes servir la sensació elèctrica d'avui per alimentar la teva passió. Una tensió subtil s'ha acumulat des de fa algun temps. Has arribat a un punt crític. No t'allunyis de l'aventura perquè tinguis por del fracàs. Canvia i obre el teu cor al món. És possible que dubtis si realitzar un moviment per les seves conseqüències, però com aconseguiràs avançar a la vida?

Aquari No deixeu que els arguments d'altres persones s'interposin en el camí de la vostra veritat. No dubtis de tu mateix o mateixa. Deixa de preocupar-te. No et posis de mal humor si no encaixes amb el que està passant al teu voltant. Això indica que és possible que necessiteu agafar una altra ruta. Si no us agrada la música que escolteu, creeu la vostra pròpia banda. Ho tens tot a les mans per fer que passi.

Peixos Pots treballar de valent avui per equilibrar forces poderoses. És possible que us debateu entre el desig d'aventura i la necessitat de comunicació. De totes maneres, el resultat final és la llibertat de fer i dir les coses que vols. Aquest és un moment important per estendre les teves ales malgrat qualsevol oposició. No et pots equivocar amb qualsevol cosa que impliqui l'ensenyament superior, la religió o l'espiritualitat.

tracking