Agenda

La sisena extinció

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

La sisena extinció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

LA SISENA EXTINCIÓ

Visita guiada a l’exposició ‘La sisena extinció’. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

EXPOSICIONS

‘ORLAND: EL COS COM A MANIFEST’

L’exposició Orlan: el cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a el 24 de febrer.

MAÏS JORBA

Mostra organitzada per l’ambaixada d’Espanya a Andorra a la seva sala d’exposicions, un acte que coincideix amb el 75è aniversari de la declaració dels drets humans. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 18 de febrer.

‘STRUCTURAL COLOR’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

EXPOSICIÓ EFÍMERA BICITRIAL

La nova exposició efímera ens permetrà descobrir a grans trets en què consisteix el bicitrial, quins són els seus orígens i quines són les variants existents. Bici Lab Andorra. Museu de la Bicicleta. Andorra la Vella. Fins el 2 de març.

GLÒRIA ESTEFANELL

Et convidem a fer la primera baixada amb les obres de la Glòria Estefanell, exesquiadora olímpica. Descobrirem la seva faceta artística. No t’ho perdis! Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 28 de febrer

tracking