Televisió

'Suits' canvia de rumb

NBC encarrega l’episodi pilot d’un nou ‘spin-off’ de la sèrie, ambientat en aquest cas a Los Angeles. La ficció ha revifat als Estats Units des que va aterrar a Netflix.

'Suits' canvia de rumb

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Suits continua sent tot un fenomen cinc anys després del seu final. En un gir inesperat, el drama legal d’USA Network està experimentant una segona joventut, sobretot des que va aterrar a Netflix en territori estatunidenc. La ficció va debutar en el servei el mes de juny passat, i des de llavors s’ha disparat fins al punt de ser la sèrie més vista al país durant tot 2023 en l’àmbit del streaming. Entre Netflix i Peacock, Suits va acumular uns 57.000 milions d’hores de visionament (sense comptar dispositius mòbils), segons Nielsen.

Per tant, era qüestió de temps que n’arribés un nou spin-off, més enfocat en aquesta ocasió a repetir l’èxit de la sèrie matriu. En paral·lel a l’emissió de la novena temporada, el 2019, es va llançar Pearson, que es cancel·laria després d’una única temporada. Després d’aquesta experiència, la franquícia té en marxa una altra ramificació de la mà d’NBC: Suits: L.A. Després d’haver valorat la viabilitat del projecte, la cadena d’NBCUniversal ha donat llum verd a l’episodi pilot.

D’aquesta manera, se seguirà el model habitual de les networks: se’n filmarà un episodi de prova abans de decidir si la ficció formarà o no part de la graella. Com informa Deadline, la gravació es durà a terme a Vancouver a final de març, per la qual cosa és probable que, en el cas de rebre l’encàrrec per produir la temporada completa, l’estrena sigui l’any vinent. L’encarregada de dirigir el capítol serà Victoria Mahoney (The Morning Show).

En la línia de franquícies com CSI, la idea de Suits: L.A. és conservar l’esperit de la ficció original, però en una altra ambientació. El salt a la costa oest tindrà com a principal referent a Ted Black, exfiscal de Nova York que ha canviat la seva imatge professional en passar a representar a poderosos clients a Los Angeles. No obstant això, quan el seu bufet entra en crisi, haurà d’assumir un rol que havia menyspreat fins aleshores.

tracking