Carnaval d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

CARNAVAL D’ENCAMP 08.30 h ‘La Matança’ del porc.

16 h Representació del Judici dels Contrabandistes. Plaça dels Arínsols.

17 h Repartiment de botifarra. Travessa de l’Areny.

17.30 h Disco Pinky infantil, pintacares i concurs.

17.30 h Ball de tarda. casa del Poble

22.30 h Loca Histeria.

23.45 h Entrega de premis

00.30 h DJ. Moncho

03.00 h DJ Ruben Moreno.

Sala de festes del Complex Esportiu i sociocultural. Encamp.

FESTES I TRADICIONS

RUA DE CARNAVAL

18.30 h Gran Rua

20.30 h Botifarrada popular

Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

CARNAVAL 2024

Ball infantil amb ‘Els miniherois i la gran aventura’ amb Coca i xocolata. Hora: 17.30.

Edifici Perecaus. Canillo.

CARNAVAL 2024

BConcurs infantil de disfresses. Hora de 17 h.

Sala de la Closeta. La Massana.

CONFERÈNCIES

‘5 PASSOS PER TROBAR LA TEVA MISSIÓ DE VIDA’

Descobreix la teva passió i converteix-la en el millor treball del món. Hora: de 9.30 a 13.30 h. Centre Mosaic. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘ORLAND: EL COS COM A MANIFEST’

L’exposició Orlan: el cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a el 24 de febrer.

‘ESTAMPES’

Exposició de Pedro Muñoz Barrero. La mostra, de caràcter figuratiu, estarà formada per diverses peces de mitjà format en què s’exhibiran diferents escenes populars i bodegons, que destil·len nostàlgia i un intens interès pel color. Sala d’exposicions del comú. Encamp. Fins al 12 de febrer.

‘INSPIRACIÓ ABORIGEN AMERIDIANA’

Exposició de Nathalie Chappert. Pintora autodidacta, la seva pintura és essencialment intuïtiva i femenina, on colors i elegància es combinen. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 12 de febrer.

MAÏS JORBA

Mostra organitzada per l’ambaixada d’Espanya a Andorra a la seva sala d’exposicions, un acte que coincideix amb el 75è aniversari de la declaració dels drets humans. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 18 de febrer.

‘STRUCTURAL COLOR’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

EXPOSICIÓ EFÍMERA BICITRIAL La nova exposició efímera ens permetrà descobrir a grans trets en què consisteix el bicitrial, quins són els seus orígens i quines són les variants existents. Bici Lab Andorra. Museu de la Bicicleta. Andorra la Vella.

GLÒRIA ESTEFANELL

Et convidem a fer la primera baixada amb les obres de la Glòria Estefanell, exesquiadora olímpica. Descobrirem la seva faceta artística. No t’ho perdis! Art al Set Galeria. EscaldesEngordany. Fins al 28 de febrer.

tracking