Televisió

Torna Tom Ripley

El personatge creat per Patricia Highsmith protagonitza una nova sèrie que arribarà a Netflix el 4 d’abril. Andrew Scott es posa a la pell del cèlebre estafador.

Torna Tom Ripley

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix acaba de presentar el primer tràiler de Ripley, la nova sèrie que adapta la novel·la L’enginyós senyor Ripley, de Patricia Highsmith, la primera d’una famosa saga literària. La ficció, de vuit episodis, està escrita pel prestigiós guionista Steven Zaillian i la protagonitza Andrew Scott. La producció arribarà el pròxim 4 d’abril a la plataforma.

Aquesta sèrie de suspens i thriller psicològic va ser concebuda originalment per a SkyShowtime, però finalment va ser adquirida per Netflix. La trama, una història d’enganys, segueix Ripley, un personatge descrit com “un estafador que sobreviu a la Nova York de principi dels anys seixanta”, i la seva relació amb un home ric que té una relació problemàtica amb el seu fill.

Juntament amb Andrew Scott, que també és productor de la ficció, els protagonistes de Ripley són Johnny Flynn i Dakota Fanning. Flynn interpreta Dickie Greenleaf, el fill del magnat, mentre que Fanning dona vida a Marge Sherwood, la seva promesa, que ben aviat comença a sospitar del protagonista.

Tot i que la producció ha estat descrita com a minisèrie, Zaillian no ha descartat la possibilitat d’explorar altres històries de Patricia Highsmith de la mateixa sèrie de Tom Ripley. Hi ha quatre novel·les posteriors que involucren el personatge, per la qual cosa Zaillian té la intenció d’adaptar un llibre per temporada. Queda per veure si aquests plans es faran realitat.

Tot i que sigui una de les sèries més esperades de la plataforma enguany, Ripley no és la primera adaptació d’aquesta història de Highsmith: ja va ser portada a la gran pantalla a L’enginyós senyor Ripley, la pel·lícula que va protagonitzar Matt Damon el 1999. El personatge també apareix al film de Wim Wenders El amigo americano.

tracking