Agenda

'Structural color'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Structural color

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

STRUCTURAL COLOR’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer. CURSOS I TALLERS

‘ACTIVACIÓ DE L’ENERGIA VITAL KUNDALINI: AEVK’

Activa la teva energia Kundalini i connecta amb el teu veritable propòsit vital. Hora: 11 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

‘DEJUNI INTERMITENT’

Dejuni intermitent, beneficis i les seves influències en la microbiota Amb Aleix Pàmies. Hora: 19 h. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

VISITA

VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ ‘LA SISENA EXTINCIÓ’

Mostra de 41 fotografies que pretén emocionar i despertar les consciències sobre la gran vulnerabilitat de les espècies animals amb les quals compartim el planeta. Hora: 12 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

EXPOSICIONS

‘EFÍMER’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la Plaça de Braus i Sud Ràdio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de gener.

‘ESTAMPES’

Exposició de Pedro Muñoz Barrero. La mostra, de caràcter figuratiu, està formada per diverses peces de mitjà format i exhibeix diferents escenes populars i bodegons, que destil·len nostàlgia i un intens interès pel color. Sala d’exposicions del Comú. Encamp. Fins al 12 de febrer.

‘INSPIRACIÓ ABORIGEN AMERIDIANA’ Exposició de Nathalie Chappert. Pintora autodidacta, la seva pintura és essencialment intuïtiva i femenina i combina els colors i l’elegància. Edifici l’Estudio. Ordino. Fins al 12 de febrer.

‘UN VIATGE EN EL TEMPS’

Exposició de Manel Galícia Marcet. Biblioteca Comunal Antoni Morell. La Massana. Fins al 2 de març.

‘PIERRE MAUREL’

En aquesta exposició podrem veure originals de dues de les seves obres, Michel i L’arme à gauche.

Museu del còmic. La Massana. Fins al 27 de febrer.

GLÒRIA ESTEFANELL

Et convidem a fer la primera baixada amb les obres de la Glòria Estefanell, exesquiadora olímpica. Descobrirem la seva faceta artística. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 28 de febrer.

‘MAÏS JORBA’

La mostra s’ha organitzat en el marc de l’aniversari de la Declaració dels drets humans. Horari: de 10 a 13 h i de 16 a19 h. Dissabtes, de 10 a 13 h. Diumenges, tancat. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella. Fins al 18 de febrer.

tracking