Agenda

'El codi de l'abundància i la prosperitat'

'El codi de l'abundància i la prosperitat'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA ‘EL CODI DE L’ABUNDÀNCIA I LA PROSPERITAT’

Jorge Muñoz oferirà una sèrie de principis i pràctiques per alinear la ment i l’esperit amb l’abundància. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc Holistic Wellness. Escaldes-Engordany.

CONFERÈNCIES

‘MESTRESSA DE CASA, RELAT DEL VINCLE ENTRE EL GÈNERE I L’ESPAI’

Xerrada a càrrec de Cristina Sánchez, humanista. Hora: 19 h. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

CURSOS

‘MASTER CLASS PER A PARELLES. PREPARA’T PEL PART’

Combinem master class teòrica, exercici físic i relaxació amb llevadores de Crian. Hora: 10 h. Hotel Roc Blanc Holitic Wellness. Escaldes-Engordany.

LECTURA

‘CLUBE DE LEITURA’

“A casa que voou”, de Davide Cali i Catarina Sobral. “A menina que detestava livros”, de Manjusha Pawagi, trad. de Catarina Ferrer. Hora: 11 h. Biblioteca Comunal Universitària-Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘EFÍMER’ L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la Plaça de Braus i Sud Ràdio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de gener.

‘Estampes’

Exposició de Pedro Muñoz Barrero. La mostra, de caràcter figuratiu, està formada per diverses peces de mitjà format i exhibeix diferents escenes populars i bodegons, que destil·len nostàlgia i un intens interès pel color. Sala d’exposicions del Comú. Encamp. Fins al 12 de febrer.

‘STRUCTURAL COLOR’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

‘INSPIRACIÓ ABORIGEN AMERIDIANA’

Exposició de Nathalie Chappert. Pintora autodidacta, la seva pintura és essencialment intuïtiva i femenina i combina els colors i l’elegància. Edifici l’Estudio. Ordino. Fins al 12 de febrer.

‘UN VIATGE EN EL TEMPS’

Exposició de Manel Galícia Marcet. Biblioteca Comunal Antoni Morell. La Massana. Fins al 2 de març.

tracking