Agenda

"Temps era temps.... 1993"

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

"Temps era temps.... 1993"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘TEMPS ERA TEMPS... 1993’ Obra teatral que commemora els 30 anys de la Constitució d’Andorra. De la mà de la Jocand i el Consell General amb la col·laboració de l’ONCA, vol acostar el procés constituent a tot el públic. Sintetitza més de 700 anys d’història en un format planer, jove i amb música en directe. Hora: 17 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

FESTES I TRADICIONS

ESCUDELLA

Escudella de Sant Antoni i els Encants. Plaça Sant Miquel. Encamp.

VIANDA DE SANT ANTONI DE CANILLO

Vianda de Sant Antoni. El comú proporcionarà el recipient individual per a la Vianda. Hora: 13 h. Canillo.

MÚSICA

SAM SANT ANTONI FESTIVAL

10.30 h. Matinal de corals. Teatre les Fontetes

13 h. Eugenia Correia i Helena Marsol. Minjadora del Sinquede. La Massana.

CURSOS I TALLERS

MONOGRÀFIC FOTOGRAFIA ANALÒGICA

L’Escola d’Art d’Andorra la Vella et proposa un curs en què ens endinsem en la fotografia en blanc i negre. Hora: de 17 a 19 h. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘ESTAMPES’

Exposició de Pedro Muñoz Barrero. La mostra, de caràcter figuratiu, estarà formada per diverses peces de format mitjà i s’hi exhibiran diferents escenes populars i bodegons, que destil·len nostàlgia i un intens interès pel color. Sala d’exposicions del comú d’Encamp. Fins al 12 de febrer.

‘INSPIRACIÓ ABORIGEN’

Exposició de pintura de Nathalie Chappert. Pintora autodidacta, la seva pintura és essencialment intuïtiva i femenina i els colors i elegància s’hi combinen. Es guia en els moviments, el color i l’expressió d’emocions. Això resulta en obres que irradien energia i llum, tot en una bonica energia positiva. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 12 de febrer.

‘MAÏS JORBA’

La mostra s’ha organitzat en el marc de l’aniversari de la Declaració dels Drets Humans. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 18 de febrer.

‘ORLAN: EL COS COM A MANIFEST’

L’exposició “ORLAN: El cos com a manifest” s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: ORLAN. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

‘STRUCTURAL COLOR’

Exposició d’Oliver Roura. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

‘GLÒRIA ESTEFANELL’

Et convidem a fer la primera baixada amb les obres de la Glòria Estefanell, exesquiadora olímpica. Descobrirem la seva faceta artística. No t’ho perdis!

Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 28 de febrer.

‘PIERRE MAUREL’

En aquesta exposició podrem veure originals de dues de les seves obres, Michel, recopilant pàgines dels primers volums d’aquest periodista que sovint fa una crítica econòmica i social a partir de les seves vivències; i L’arme à gauche, que és un spin-off de Michel protagonitzada per Mario, un exactivista retirat a la campanya francesa a qui el passat el persegueix. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 de febrer.

‘EFÍMER’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la Plaça de Braus i Sud Ràdio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de gener.

tracking