Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És possible que darrerament hagis estat dubtant dels teus compromisos. Potser t'has adonat dels errors que havies comès en el passat i tenies por que es repetissin. Ara que ets conscient del passat, et pots enfrontar al futur amb més confiança.

Taure Quin alleujament! La teva energia està tornant, especialment pel que fa als assumptes del cor. Avui t'alliberaràs dels lligams del dubte sobre el teu judici. Amb tu, el dubte és un tema especialment delicat. Et sents miserable quan la teva confiança desapareix. El flux d'energia s'ha restablert, encara que potser caldrà uns dies per recuperar-se completament de la terrible experiència de les últimes setmanes.

Bessons El dia per davant és prometedor! La teva vida emocional rebrà un impuls i t'hauria d'alliberar del recent període d'incertesa que et turmentava. No podies confiar en el teu propi judici. Per difícil que això fos, el dubte deu haver servit per a alguna cosa. Potser hauries d'utilitzar aquesta nova claredat per resoldre les teves experiències.

Cranc Tracta d'imaginar que ets en un taller creatiu i que has renunciat a utilitzar totes les eines habituals per trobar noves maneres de donar forma a la teva inspiració. Un altre estil creatiu completament diferent sorgirà. Els teus admiradors se sorprendran, però ningú no estarà més sorprès que tu.

Lleó La teva vida privada es troba probablement enmig de grans canvis. Aquest canvi està probablement relacionat amb profundes transformacions que tenen lloc en el teu comportament, en particular, el teu nerviosisme. Si la teva vida diària o familiar et sembla sufocant, no hi ha necessitat de buidar les teves frustracions en els teus éssers estimats. Busca les respostes al teu interior.

Verge No seria sorprenent que t'inscriguessis en una classe que sigui molt diferent de les teves activitats normals. Per exemple, un surfista pot obtenir una sobtada necessitat d'aprendre sobre els ordinadors, o un guru de la tecnologia es pot decidir pels arranjaments florals. Aquells que pensen que ja us coneixen bé se sorprendran per la vostra espontaneïtat i nou sentit d'aventura.

Balança Alguns dels moviments planetaris t'estan ajudant a comprendre que el millor lloc per descobrir tresors no sempre és on la gent et diu que busquis. Si la gent t'està instant a interessar-te en activitats que no interessen a la majoria de les persones, incloent-t'hi, no els facis cas. Descobriràs tresors pel teu compte sempre que segueixis la teva trucada.

Escorpí Ningú no té més visió cap a futur que la que tu tens ara. Estàs en sintonia amb els nous invents i tendències, i pots tenir un desig irresistible d'unir-te a un innovador grup. La vella manera de fer les coses sembla vella, i ja no vols ser-ne part. No pots suportar més treballar d'acord amb els principis antics. Estàs en un estat d'ànim agitat. Aneu amb compte en iniciar conflictes.

Sagitari No podries estar en una millor posició a la teva vida personal. El moment és propici per acomiadar els teus dimonis per darrera vegada. Els complexos, culpes i pors de tota mena se n'han anat. Fins i tot podria ser que aquesta neteja interior que realitzaràs afecti la teva carrera professional a mesura que t'adonis de tot el que t'has estat subestimant.

Capricorn És possible que hagis estat pensant en remenar les cartes amb la teva parella, llevat que ja t'hagi ofert una nova mà. Aquesta pausa en la teva relació és una transició necessària en el teu viatge a més intimitat. A partir d'avui, la teva relació està novament en marxa i continuarà progressant sense problemes. Esforça't per observar el que ha canviat.

Aquari Hi ha alguna probabilitat que les teves emocions hagin canviat en les darreres sis setmanes més o menys. Ja no t'atreuen les mateixes persones. Sents inseguretat a la feina, i fins i tot et preguntes si el teu atractiu t'ha abandonat. A partir d'avui, aquests dubtes es dissiparan. Ànim!

Peixos Sembla que les teves emocions han tornat finalment! Has tingut dubtes en les darreres sis setmanes, incapaç de prendre qualsevol decisió. Sents inseguretat, com si ni tan sols poguessis confiar en tu. Ha estat un moment especialment molest. No deixis de banda la precaució, més adona't que la teva confiança personal tornarà.

tracking