Agenda

Encara els llibres

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Encara els llibres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

Missa

Missa de Sant Julià amb la presència de les autoritats. Hora: 11.30 h. Església parroquial. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘ENCARA ELS LLIBRES’

L’artista va exposar a Andorra a la galeria d’art Carmen Torrallardona l’any 2002, galeria que jo vaig dirigir en tant que directora artística del 1998 al 2009. Hora: 19 h. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 12 de gener.

‘VIRTUS UNITA FORTIOR’

Nou espai on s’uneixen les diferents religions a través de l’art. Amb portes tibetanes, art jueu, art budisme japonès, art religiós andorrà. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany. Fins al 15 de gener.

‘EFÍMER’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de Braus i Sud Ràdio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de gener.

‘MAÏS JORBA’

La mostra s’ha organitzat en el marc de l’aniversari de la Declaració dels drets humans. Horari: de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabtes, de 10 a 13 h. Diumenges, tancat. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 18 de febrer.

‘ORLAND: EL COS COM A MANIFEST’

L’exposició “ORLAN: El cos com a manifest” s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: ORLAN. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

‘STRUCTURAL COLOR’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

‘GLÒRIA ESTEFANELL’

Et convidem a fer la primera baixada amb les obres de la Glòria Estefanell, exesquiadora olímpica. Descobrirem la seva faceta artística. No t’ho perdis! Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 28 de febrer.

‘Pierre Maurel’

En aquesta exposició podrem veure originals de dues de les seves obres, Michel, recopilant pàgines dels primers volums d’aquest periodista que sovint fa una crítica econòmica i social a partir de les seves vivències; i L’arme à gauche, que és un spin-off de Michel protagonitzada per Mario, un exactivista retirat a la campanya francesa a qui el passat el persegueix. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 de febrer.

‘Henri Matisse’

Aquesta mostra destaca l’obra impresa d’Henri Matisse i revela la seva brillantor dins la història de l’art. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 2 de març.

tracking