Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És difícil treballar quan tens ganes de divertir-te! Desitges relaxar-te però no tens els mitjans per fer-ho. Si hi ha alguna cosa que t'irrita és justament no poder actuar per culpa dels obstacles pel camí! Tens molts problemes per canalitzar la teva energia, però si deixes que les tensions es continuïn acumulant, acabaràs explotant o esgotant-te. Tracta de trobar una manera de domar les tensions abans que et manegin la vida.

Taure Potser algú de la família o un amic representa una gran seguretat en actuar com una mena d'àncora per a tu. És bonic comptar amb algú que t'ajuda a sentir seguretat quan la necessites. Però alguns dies necessites més independència que no pas seguretat. Tens el valor per exigir-la?.

Bessons Estàs lluitant contra les tradicions, cosa que és força normal atesa l'actual energia planetària. Avui, diguem que l'alineació astral servirà per llençar llenya al foc. No t'aturis al simple qüestionament de la manera tradicional de fer les coses. Segueix les teves idees fins al final. És valent!

Cranc Hi ha un èmfasi en el pensament analític aquest dia que et demana més practicitat en la recerca de la veritat oculta. La teva família possiblement jugui un paper en les accions i pensaments del teu dia, encara que no hi siguin físicament presents. Petjades primerenques al teu cervell relatives al teu sentit del ser sortiran a la superfície a causa de la configuració planetària actual.

Lleó Les finances i la carrera són les paraules de moda del dia, i descobrireu que la consulta amb una figura d'autoritat us serà de gran ajuda quan es tracti d'aquests aspectes de la vostra vida. No tinguis por dir les coses tal com són. De fet, com més honestedat tinguis, més eficientment podràs manejar els problemes.

Verge Les relacions amb els altres jugaran una part clau en les activitats d'aquest dia. Si és possible, fes les coses en societat, ja sigui en allò romàntic com en els negocis. Descobriràs que tens més efectivitat si enfoques les coses de manera metòdica. Algunes persones estaran una mica tossudes, però podràs superar-ho amb una mica de raonament i molta paciència.

Balança Els altres són un ingredient essencial en aquest dia, i descobriràs que les relacions seran especialment gratificants. Pren-te el teu temps per seure i tenir un diàleg directe amb els teus éssers estimats. Quan va ser la darrera vegada que realment vas dialogar profundament amb algú sense que hagi estat una xerrada casual? L'energia celestial d'avui us ajudarà a establir una connexió veritable amb els altres.

Escorpí La teva salut avui et preocuparà més del que és usual. Assegureu-vos que els vostres valors interns estiguin en línia amb les vostres accions exteriors - especialment quan es tracti de temes relacionats amb la salut. També hauràs de pensar a tenir una actitud disciplinada i protectora envers els altres. Això us resultarà fàcil gràcies a l'energia astral en joc.

Sagitari Deixa que les parts femenines i masculines del teu ésser s'uneixin per a un treball creatiu. Utilitza la informació que has reunit gràcies a la teva naturalesa sensible, atenta i observadora, i aplica el teu costat fort, servicial i dirigit cap a l'exterior per ajudar a implementar el canvi. L'energia celestial d'avui us ajudarà a integrar aquestes dues parts del vostre psiquis d'una manera saludable i productiva.

Capricorn Avui treballa sense parar. Planifica les coses i atempti les mateixes. La teva actitud des del començament és crucial per assolir els objectius que busques. Acabes de completar un mes del teu període de renaixement. És un bon moment per definir alguns objectius per al futur. L'energia celestial d'avui us ajudarà a fer-ho d'una manera realista i pràctica.

Aquari Busca un llibre a la biblioteca i deixa que estimuli la teva ment. És un gran moment per comprometre's amb formes d'exploració mental i d'aprenentatge superior. Hi ha molt coneixement per aprendre i posar en pràctica. La pràctica és definitivament el tema en moda del dia segons l'energia astral en joc. Aquests dos cossos celestials treballaran junts per fomentar un gran sorgiment a la consciència mental.

Peixos Moltes persones, entre elles, somien amb l'estabilitat. La configuració planetària d'avui us encoratja a intentar esbrinar per què l'estabilitat és tan important per a tu. Irònicament, si fas la pregunta de manera directa, no rebràs cap resposta. Però, igual que tantes vegades passa a la vida, les coses bones arriben una vegada que deixes de demanar-les.

tracking