Agenda

Cavalcada del Pare Noel i els seus follets

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Cavalcada del Pare Noel i els seus follets

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DIUMENGE, 24

FESTES I TRADICIONS

‘Cavalcada del Pare Noel i els seus follets’

Entrega de la clau màgica al Pare Noel i els seus follets per part de les autoritats comunals a la plaça Carlemany i, seguidament, rebuda dels infants a la plaça del Telecabina. Hora: 18 h. Canillo.

‘Visita del Pare Noel’

El Pare Noel rebrà tots els infants de la parròquia a la plaça de Les Fontetes. Hora: 17 h. Plaça de Les Fontetes. La Massana.

‘MISSA DEL GALL’

Església parroquial de Sant Iscle i Santa Victòria. La Massana. Església de Sant Pere. Pas de la Casa. Església de Santa Eulàlia. Encamp. Hora 24 h.

‘Entrega de cartes al Pare Noel’

El Museu Etnogràfic Casa Cristo d’Encamp oferirà, un any més, la possibilitat que els infants de la parròquia puguin entregar la carta al Pare Noel en persona. Hora: de 10 a 14 h. Museu Etnogràfic Casa Cristo. Encamp.

‘Pare Noel’

A Encamp, primer hi haurà el taller de manualitats Fes un trineu per a l’arbre, a les 17 h, a la sala de festes del Complex. Posteriorment, a les 18 h, començarà la rua del Pare Noel, que estarà acompanyat de l’espectacle White Peacockettes. La rua sortirà a les 18 h des de Casa Cristo. Al Pas de la Casa, l’arribada del Pare Noel començarà a les 18.30 h, i ho farà baixant per les pistes d’esquí amb retrac.

EXPOSICIONS

‘Encara els llibres ’

L’artista va exposar a Andorra a la galeria d’art Carmen Torrallardona l’any 2002. Hora: 19 h. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 12 de gener.

‘EFÍMER’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de Braus i Sud Radio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de gener.

‘Orlan: el cos com a manifest’

L’exposició Orlan: el cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

‘Structural color’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

‘Glòria estefanell’

Et convidem a fer la primera baixada amb les obres de la Glòria Estefanell, exesquiadora olímpica. Descobrirem la seva faceta artística. No t’ho perdis! Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 28 de febrer.

tracking