Televisió

Més 'Peaky Blinders'

Netflix estaria preparant dos spin-offs, un d’ambientat vint anys més tard a Boston i l’altre sobre la joventut de Polly. Cap dels dos està confirmat oficialment.

Més 'Peaky Blinders'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A Netflix semblen decidits a esprémer les ficcions més populars a força de convertir-les en franquícies amb seqüeles, preqüeles i altres spin-off. Una cosa que, entre altres títols, afecta Peaky Blinders. Segons Bloomberg, la plataforma de Ted Sarandos té una llarga llista de títols que planeja expandir a base de sèries derivades, entre els quals aquesta saga criminal de la BBC, creada per Steven Knight i protagonitzada per Cillian Murphy.

Així, una de les noves històries de Peaky Blinders estaria ambientada a Boston vint anys després de la fi de la història original. Una cosa que plantejaria moltes possibilitats interessants, canviant l’ambientació al Birmingham d’entreguerres per una altra més pròxima al noir clàssic.

L’altre projecte, afegeix Bloomberg, és una preqüela sobre la joventut de Polly, a qui vam conèixer interpretada per Helen McCrory i exercint com a matriarca de la família de criminals. La defunció de McCrory el 2021 va obligar a deixar el seu personatge fora de la sisena temporada. Reprendre’l podria ser una manera de mantenir-lo present per al públic.

La participació de Steven Knight en aquests dos spin-off està en l’aire. No tan sols perquè cap no hagi estat confirmat oficialment, sinó també perquè el showrunner i Cillian Murphy treballen encara en el colofó de la sèrie. El setembre de l’any passat, Knight va anunciar que la història acabaria amb un llargmetratge protagonitzat per Tommy Shelby. Si tot anava bé, va afegir, veuríem aquesta pel·lícula als cinemes l’any 2024.

Els plans del showrunner i els de Netflix no han de ser excloents. Sobretot si tenim en compte que la pel·lícula sí que tindrà de protagonista un Murphy que va declarar la seva necessitat de prendre’s un descans després de sis temporades de la sèrie. I que, a més, tindrà al davant molta feina en aquesta temporada de premis.

tracking