Agenda

Caseta dels follets del Pare Noel

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Caseta dels follets del Pare Noel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

CASETA DELS FOLLETS DEL PARE NOEL

Els infants podran visitar la caseta dels follets i deixar la seva carta pel Pare Noel. Hora: de 17 a 20 h. Plaça Montaup. Canillo. FESTES I TRADICIONS

‘SIMFONIA DE LLUMS’

Descobreix la nova instal·lació Simfonia de llums: una cortina de llum i so amb animacions cada hora en punt aportaran dinamisme al Parc de Nadal. Hora: 18 h. Av. Meritxell. Andorra la Vella.

TALLER

TALLER DE NADAL

Les festes de Nadal també poden ser sostenibles. Hem preparat un taller per als més petits de la casa perquè confeccionin decoracions nadalenques exclusivament amb brossa o material reciclat. Hora: de 12 a 13 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Structural color’

Exposició d’Oliver Roura. Les obres exposades, de diverses dimensions, exploren el llenguatge particular de l’artista, colors saturats i relleus aparents que sorgeixen d’una manera de treballar molt particular. Hora: 18.30 h. Galeria Untitled Art Contemporani. Andorra la Vella. Fins al 23 de febrer.

‘Pixelkhrôm’ Exposició col·lectiva. Alumnes de l’escola d’art. El projecte artístic Pixelkhrôm arrenca de l’exposició temporal que ens ofereix el Museu Thyssen Khrôma, l’univers emocional del color, un viatge cromàtic que desvela la nostra percepció sensitiva. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 21 de desembre.

‘Efímer’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de Braus i Sud Radio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany.

‘Orlan: el cos com a manifest’

L’exposició Orlan: el cos com a manifest s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: Orlan. Parc Central. Andorra la Vella. Fins a l’11 de febrer.

Encara els llibre

L’artista va exposar a Andorra a la galeria d’art Carmen Torrallardona l’any 2002, galeria que jo vaig dirigir en tant que directora artística del 1998 al 2009. Hora: 19 h. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins el 12 de gener.

tracking