Televisió

Aliança audiovisual

Movistar plus+ integrarà els continguts de SkyShowtime al catàleg a partir del gener, després de l’històric acord assolit ahir entre totes dues companyies.

Aliança audiovisual

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Movistar Plus+ i SkyShowtime van anunciar ahir un acord, que s’estendrà al llarg dels pròxims dos anys i que portarà els continguts de la nova plataforma a l’oferta de televisió de Telefónica. Es tracta d’un conveni que tots dos operadors estaven forjant des de fa mesos i que era molt esperat pels usuaris.

Així, des de principi del 2024, el catàleg de SkyShowtime estarà inclòs en el paquet Ficción miMovistar. L’accés al conjunt de continguts del servei es farà de manera integrada, com a part de la navegació principal de Movistar Plus+ i disponible sota demanda. A més, es llançarà un nou canal lineal dedicat a SkyShowtime, destacant les seves novetats tant en cinema com en sèries.

Gràcies a aquest acord, els clients del paquet Ficción miMovistar podran accedir a una atractiva oferta d’entreteniment que suma un gran nombre de films d’èxit i sèries originals de SkyShowtime, incloent contingut de les icòniques marques d’Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Sky Studios i Peacock.

Entre el contingut més prestigiós de SkyShowtime hi ha sèries com Yellowstone, protagonitzada per Kevin Costner; 1923, amb un repartiment encapçalat per Harrison Ford i Helen Mirren, o Special Ops, basada en un programa militar real dels Estats Units i que està rebent molt bones crítiques. Altres sèries destacades són HALO, Star Trek: Strange New Worlds o el retorn de la icònica comèdia Frasier. Quant a les pel·lícules, Missió impossible: Fallout, Jurassic World o Gladiator són algunes de les més representatives.

Amb aquesta aliança, la plataforma audiovisual de Telefónica consolida l’estratègia “d’agregador de continguts”, va destacar la seva CEO, Cristina Burzako, mentre que SkyShowtime “guanya nous subscriptorsampliant el seu impacte”, va apuntar la directora del servei, Monty Sarhan.

tracking