Televisió

Les sèries del mes (i III)

Les novetats del desembre es completen amb l’esperat ‘spin-off’ de ‘La casa de papel’ a Netflix o una nova sèrie d’antologia criminal a SkyShowtime.

Les sèries del mes (i III)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

-Lawmen: Bass Reeves, 18 de desembre a SkyShowtime. Nova sèrie antològica sobre agents de la llei i fugitius que han passat a la història. Aquesta primera temporada se centrarà en Bass Reeves, agent de pau al territori indi que va capturar més de 3.000 criminals. Encapçalen el repartiment David Oyelowo i Dennis Quaid.

-Power Play, 19 de desembre a Filmin. El guionista de la sèrie Home Ground, Johan Fasting, i la directora de Ninjababy, Yngvild Sve Flikke, uneixen esforços i talent en aquesta sàtira política guanyadora del premi a la millor sèrie a Canneseries. La trama ens porta al primer mandat com a primera ministra noruega de Gro Harlem Brundtland, el 1981.

-Raffaella, 27 de desembre a Disney+. Aquesta sèrie documental repassa la vida pública i privada de Raffaella Carrà: la seva infància i abandonament per part del pare, el suposat idil·li amb Frank Sinatra, les seves crisis i ressorgiments... Tot plegat, a través d’imatges llegendàries, arxius privats i entrevistes inèdites.

-Berlín, 29 de desembre a Netflix. La trama de Berlín se centra en el personatge homònim de La casa de papel, al qual dona vida Pedro Alonso, en els seus anys daurats, abans del tancament a la Casa de la Moneda. En concret, es dedica a preparar el robatori de 44 milions en joies amb l’ajuda de Keila, una enginyera electrònica (Michelle Jenner), el catedràtic i filantrop Damián (Tristán Ulloa) i Cameron (Begoña Vargas), una kamikaze que viu sempre al límit.

-El rey del invierno, 29 de desembre a Movistar Plus+. Creada i escrita per Kate Brooke i Ed Whitmore a partir de la trilogia The Warlord Chronicles de Bernard Cornwell, la sèrie narra la història del rei Artús, a la Bretanya del segle V, amb Iain De Caestecker en el paper principal.

tracking