Agenda

Fira de Santa Llúcia a Encamp

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Fira de Santa Llúcia a Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

‘THE ROYAL FIVE - SABORS D’ADVENT’

Concert del grup The Royal Five, quintet de hits clàssics i composicions originals. Hora: 18 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

FIRES I TRADICIONS

Fira de Santa Llúcia a Encamp

Nova edició del mercat de Santa Llúcia. Durant els dos dies hi haurà actuacions que acompanyaran les parades d’artesania i de temàtica nadalenca. Hora: de 10.30 a 19 h. Plaça de Sant Miquel. Encamp.

Fira de Santa Llúcia a Sant Julià de Lòria

39a edició de la Fira de Santa Llúcia, que enguany comptarà amb una vintena de parades amb productes nadalencs de tota mena. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘La bellesa inhòspita’

Aquesta exposició és un recull de fotografies que Laura Gálvez Rhein va fer participant en el projecte Traspassant l’objectiu, impulsat per la Fundació Setba. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 9 de desembre.

‘Materealisme, més enllà de la realitat’

Exposició de Javier Medina de pintures a l’oli de mitjà i gran format. El projecte, difusió del metarealisme, és un nou llenguatge pictòric creat per l’autor. Per tant, l’estil no es pot definir, no hi ha antecedents pictòrics en metarealisme, és un llenguatge pioner. Museu de la Moto. Canillo. Fins al 15 de desembre.

‘Pixelkhrôm’

Exposició col·lectiva. Alumnes de l’Escola d’Art. El projecte artístic Pixelkhrôm arrenca de l’exposició temporal que ens ofereix el museu andorrà Khrôma, l’univers emocional del color, un viatge cromàtic que revela la nostra percepció sensitiva. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella.

‘La Vuelta’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que recorre les 21 etapes que conformen aquesta gran volta. Bici Lab Andorra - Museu de la Bicicleta. Andorra la Vella.

‘Encara els llibres’

L’exposició es compon de 9 peces de gran format en colors terrosos, blancs i negres que esdevenen espais de reflexió sobre l’essència de la vida i un retorn als seus orígens més primitius i a la seva gestualitat més brutalista. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 12 de gener.

‘Efímer’

L’exposició recull una mostra de fotografies que exploren el procés d’enderroc i buidatge de dos edificis emblemàtics: la plaça de Braus i Sud Ràdio. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de gener.

‘Orlan: El cos com a manifest’

L’exposició s’ha plantejat com una retrospectiva concentrada d’una de les artistes més internacionals de la història de l’art contemporani: ORLAN. Parc Central. Fins a l’11 de febrer.

tracking