L'hora dels mil·lennials

Constància i dedicació

Carlota Rodríguez, membre de la FATKD

Carlota Rodríguez, membre de la fatkd

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Va començar al taekwondo gràcies al pare, que la va inscriure de ben petita quan el va descobrir als Jocs Olímpics, actualment és la seva passió. Cameron Carlota Rodríguez té 17 anys, és membre de la Federació Andorrana de Taekwondo, va iniciar-se en l’esport quan només tenia vuit anys i no ha seguit els passos de cap familiar. Des de ben petita que s’ha pres seriosament aquest esport i no ha pensat d’abandonar-lo en cap moment.

La laurediana ha començat aquest curs segon de batxillerat a l’institut espanyol María Moliner i combina els estudis amb els esports. De dilluns a divendres entrena dues hores físic i tècniques de taekwondo i els dimarts i els dijous fa classes de competició. Tot i que són només dues noies les que competeixen internacionalment, entrenen fins a deu esportistes més amb elles. Tot i que podria semblar esgotador competir i estudiar, Rodríguez assegura que “el taekwondo m’aporta tot, és la meva vida, després de les classes i d’estar fent els deures tota la tarda m’ajuda a alliberar-me”.

De cara a l’any vinent vol iniciar els estudis en medicina tot i que els vol seguir combinant amb les competicions i els entrenaments. El seu futur professional el té molt clar: “Quan acabi els estudis vull encaminar la feina a donar classes o ser coach de taekwondo".

Una de les competicions que l’han marcat més va ser el debut al Mundial de Sofia, a Bulgària. “Tot i que vaig caure a la primera ronda, vaig aprendre moltes coses aquell dia.” L’andorrana va perdre 10 a 3 i 6 a 4 davant del Regne Unit, i tot i la derrota la cataloga com una “bona competició”. Rodríguez és una apassionada del taekwondo i anima tot­hom que ho vulgui provar que ho faci, i recomana “constància i dedicació”.

tracking