En forma

HIIT

Entrenament d’intervals d’alta intensitat per entrenar força i resistència amb la combinació d’exercicis anaeròbics i aeròbics.

'LUNGE' AMB MANUELLA: cama de davant i del darrere baixen dibuixant un angle de 90º mentre sostenim una manuella davant del pit o la sostenim amb el mateix braç de la cama que queda davant.DUPLEX SPORT CLUB

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Aquests exercicis són una forma dinàmica, ràpida i atractiva d’entrenament que ens permet treballar totes les aptituds del cos en un curt espai de temps. Us proposem un treball intervàlic de quatre voltes amb una durada de 30 segons per costat en els exercicis unilaterals i de 60 segons en l’exercici bilateral, descansant 15 segons entre exercicis i 30 segons entre voltes.

1.‘LUNGE’ AMB MANUELLA: cama de davant i del darrere baixen dibuixant un angle de 90º mentre sostenim una manuella davant del pit o la sostenim amb el mateix braç de la cama que queda davant.

2. ‘MAN MAKER’: en posició de planxa, portem la manuella en direcció al maluc fent un rem i intentant que el cos no es mogui. Com a alternativa més fàcil podem col·locar els genolls al terra.

3. SWING AMB MANUELLA: peus més amples que les espatlles. Mantenint l’esquena el més recta possible fem un moviment oscil·latori des del maluc portant la manuella entre les cames i pujant-la davant del pit.

'MAN MAKER': en posició de planxa, portem la manuella en direcció al maluc fent un rem i intentant que el cos no es mogui. Com a alternativa més fàcil podem col·locar els genolls al terra.

SWING AMB MANUELLA: peus més amples que les espatlles. Mantenint l'esquena el més recta possible fem un moviment oscil·latori des del maluc portant la manuella entre les cames i pujant-la davant del pit.

tracking