Els imprescindibles

Els imprescindibles de Rosa Mari Herrador

Coreògrafa i ballarina professional andorrana instal·lada a Granada. Fa més de vint anys que treballa professionalment dins del sector de la dansa contemporània

Els impresindibles de Rosa Mari Herrador

Els impresindibles de Rosa Mari Herrador

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

1. Tinc la sort de tenir germanes a qui admiro molt. Però evidentment la família, encara que la vegi poc, la sento molt a prop meu

2. La música em serveix tant per inspirar-me com per recordar persones que em marquen. Soc amant del cinema i de les arts vives, la lectura m’interessa, però el que més llegeixo són articles de tot tipus.

3. Cuinar i menjar em relaxa i m’encanta

4. Crear en col·lectiu o de manera individual. Un espai creatiu en què investigar el llenguatge escènic i del cos, així com un espai on treballar des de l’inconscient.

5. La dansa contemporània/ball popular o festiu. Felicitat extrema.

6. El riure: l’humor ho fa tot una mica més fàcil.

7. La cultura, viatjar, l’intercanvi cultural. Conèixer diferents societats, inquietuds, visions, realitats, tradicions… M’amplia la mirada.

8. La família adoptiva, els amics… generar vincles amb persones que em poden i a qui puc inspirar de diferent manera cadascuna.

9. La natura: silenci i retrobament amb una mateixa.

10. Els animals en general, però en aquest cas la Yumi i el Tune, companys de vida, m’acompanyen gairebé sempre allà on vaig.

tracking