Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Òscar Balcells

Director de Lauesport, el centre esportiu de Sant Julià. Va néixer a Barcelona fa 38 anys. És llicenciat en Ciències de l’activitat física i l’esport i té un màster MBA i un de Preparació Física i Readaptació Esportiva.

Òscar Balcells

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

M’encanten els esports outdoor i quan fa bon temps la bicicleta em permet evadir-me o passar una bona estona amb els amics.

La dona, els amics i la família són segurament el més imprescindible. Sense ells tot costaria el doble i els bons moments es gaudirien la meitat.

El portàtil és l’eina principal del treball.

M’encanta viatjar, viure història, noves cultures, costums i moments que et fan ser millor persona.

L’esquí de fons és la meva pràctica favorita a l’hivern per retrobar-me amb la natura, el silenci, el so únic dels esquís i la respiració.

La roba esportiva ocupa molt poc i mai saps quan i on pots acabar fent una sortideta gratificant en qualsevol de les pràctiques.

Un bon llibre abans d’anar a dormir, a la platja o en moments de tranquil·litat.

Anar de càmper, normalment amb amics, és una forma de barrejar molts dels meus imprescindibles

El rellotge GPS, perquè sembla que no hagis entrenat si no graves la ruta i m’agrada valorar el que he fet, comparar sessions i programar els entrenaments.

Per a la feina o per entrenar sempre vaig amb la motxilla. Em costaria molt no dur-la amb la quantitat de coses que hi porto sempre.

tracking