Amor amb doble personalitat

Aquest estiu us proposo un viatge per recórrer grans amors i desamors de la història, la literatura, el cinema i l’art. Us parlaré d’un personatge i la relació amb l’amor i teniu una setmana per endevinar qui és.

Amor amb doble personalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha arribat l’hora de revelar el nom de la protagonista del relat de la setmana passada: Barbie, la nina que ha fet felices nenes de tot el món durant més de sis dècades i que ha estat tot un èxit de taquilla aquest estiu. L’has encertat? Sí? Doncs anem per un nou personatge.

Tornem a la càrrega amb una nova parella. Aquest cop, hem d’anar a Califòrnia, concretament a un institut preparatori. Allà, el nostre protagonista se sorprèn en trobar el seu amor d’estiu.

Fins aquí podria semblar que tot està bé, però no és així. El nostre protagonista sembla que sigui una altra persona i la seva estimada xicota d’estiu no entén res.

Què ha passat aquí? Doncs que de vegades ens comportem diferent en funció d’on som, amb qui i què volem aconseguir. Potser t’ha passat a tu també. A mi m’ha passat. Algunes persones, quan han de conèixer la que podria ser la seva futura parella, no es presenten tal com són sinó com creuen que li agradarà a la futura parella. I aquí ja tenim un embolic d’estira fort. Una relació que comença així no pot anar bé. De qui t’has enamorat? Del fons o d’una façana? D’una persona real o d’un personatge?

Jo sempre dic que quan busques parella el millor és presentar-se tal com ets. Sí, sense simular res, sense voler agradar, sense ser qui no ets en realitat. Presenta’t amb totes les teves virtuts i tots els defectes, però sense renunciar a la teva essència.

Imagina’t que la persona que tens davant s’enamora d’aquesta façana, d’aquest personatge que estàs desenvolupant tan forçadament. Què creus que passarà? Quant temps creus que podràs mantenir aquesta opereta bufa?

De fet, aquí és quan fallen moltes relacions, quan veuen que la persona i el personatge són diferents. Doncs el nostre dolç, estimable i adorable protagonista resulta ser un rebel, conflictiu i despectiu bad boy de l’institut.

Realment, les persones podem canviar tant? Quina és la seva veritable identitat? La dolça o la gamberra? Potser s’ha fet el dolcet per lligar-se la protagonista de la nostra història? Què ha de fer, ara, aquesta noia?

Potser saps de què et parlo. Sovint ens enamorem d’una persona i ens casem amb una altra. Sovint ens venen una moto per seduir-nos i ens trobem un ase quan ja ens tenen enamorats; sovint, massa sovint, ens enamorem d’un personatge i la realitat ens ve a buscar i ens dona una bufa amb la persona que és realment. Si t’ha passat això, no és que siguis un babau, és que t’han enganyat.

tracking