DMG

Un estiu per emmarcar

Envia’ns fotos d’estiu a Andorra a xarxes@diariandorra.ad, X @diariandorra o Instagram @diariandorra, #DMGconcurs2024 i guanya un forfet de temporada per a Grandvalira, un bo regal per al restaurant Sol i Neu Club Hermitage o una entrada doble d’Inúu. Bases a www.diariandorra.ad

Pont de fusta del camí de les barreres de la Massana

Pont de fusta del camí de les barreres de la MassanaMiquel Llangort

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En Miquel ens envia la fotografia del pont de fusta del camí de les barreres de la Massana, que va fer mentre feia una excursió per la natura. Destaca el rierol d’aigua que baixa per sota del pont.

Flors en un parc de Santa Coloma

Flors en un parc de Santa ColomaLola Tuca

El bon temps treu el millor color de les flors i la Lola Tuca ho va capturar en un parc de Santa Coloma, des d’on ens envia aquesta imatge tan típica de l’estiu i que sempre és indicadora del bon temps.

Posta de sol a Naturland

Posta de sol a NaturlandTomasetti Lucas

El Lucas ens envia la imatge d’una tarda amb amics, caminant pels voltants de Naturland. Destaca com el cel els va regalar fotografies espectaculars de la posta de sol.

L'Església de Santa Eulàlia d'Encamp

L'Església de Santa Eulàlia d'EncampCarles Herrero

El Carles passava per Encamp quan li va cridar l’atenció l’església de Santa Eulàlia i va decidir fotografiar l’edifici d’origen romànic de vint-i-tres metres i que data del segle XVII.

Vespre a Andorra la Vella

Vespre a Andorra la VellaFerran Casals

Els vespres d’estiu són màgics i en Guillem va saber captar-ne l’essència en aquesta fotografia feta des de l’esplanada de davant de Casa de la Vall, a la capital. Es pot veure la lluna vorejant les muntanyes.

tracking