Concurs de fotos

Guanyadors del 9è concurs 'Un estiu per emmarcar'

Marina Bonfill, Marta Ruiz i Eva Garcia són les guanyadores dels tres premis del concurs del 2023

El paisatge volcànic de Lanzarote alterat per unes cadires cridaneres “de reflexió i descans” deixa constància de l'estada d'Eva Ruiz a l'agost a la illa canària. La fotografia ha estat guardonada amb el tercer premi del 2023 perquè gaudeixi de l'entrada doble d'Inúu.Marina Bonfill

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moltes felicitats als guanyadors de la novena edició del concurs ‘Un estiu per emmarcar’. DMG ha triat les tres millors fotografies entre els gairebé dos centenars d’imatges de vacances enviades pels lectors. Gràcies a tots els participants!

Els guanyadors són:

Marina Bonfill.Molt d’hora es va haver de posar en marxa la Marina Bonfill per poder contemplar la sortida del sol al Mont Bromo, a l’illa de Java. La fotografia que va recollir aquella espectacular estampa a Cemoro Lawang durant el viatge a Indonèsia al juliol l’ha convertida en la guanyadora del novè concurs ‘Un estiu per emmarcar’, amb un premi d’un forfet de temporada de Grandvalira.

Marta Ruiz.Res més estiuenc que una nena entre bombolles gaudint d’un bany perquè “a l’aigua sempre s’està millor”. Aquesta relaxant imatge de lleure etiquetada per la barcelonina Marta Ruiz per al concurs de DMG li atorga un menú degustació al restaurant Kao de l’hotel Park Piolets de Soldeu corresponent al segon premi.

Eva Garcia.El paisatge volcànic de Lanzarote alterat per unes cadires cridaneres “de reflexió i descans” deixa constància de l’estada d’Eva Garcia Lluelles a l’agost a la illa canària. La fotografia ha estat guardonada amb el tercer premi del 2023 perquè gaudeixi de l’entrada doble d’Inúu.

Res més estiuenc que una nena entre bombolles gaudint d'un bany perquè “a l'aigua sempre s'està millor”. Aquesta relaxant imatge de lleure etiquetada per la barcelonina Marta Ruiz per al concurs de DMG li atorga un menú degustació al restaurant Kao de l'hotel Park Piolets de Soldeu corresponent al segon premi.

El paisatge volcànic de Lanzarote alterat per unes cadires cridaneres “de reflexió i descans” deixa constància de l'estada d'Eva Garcia Lluelles a l'agost a la illa canària. La fotografia ha estat guardonada amb el tercer premi del 2023 perquè gaudeixi de l'entrada doble d'Inúu.

tracking