Imatges de la setmana

Les imatges de la setmana

Cerimònia designació mundials esqui 2029

Cerimònia designació mundials esqui 2029Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

EL SILENCI S’OBRE PAS A LA SALA DEL PRAT DEL ROURE. Les autoritats i assistents, entre els quals molts infants, decebuts amb el no que va rebre la candidatura Andorra 2029 per acollir el Mundial d’esquí. El silenci es va obrir pas a la sala del Prat del Roure, des d’on es va retransmetre l’assignació.

El sentit de pertinença

El sentit de pertinençaFernando Galindo

EL SENTIT DE PERTINENÇA. Molts dels joves assistents van deixar fluir el sentit patriòtic pintant-se la cara amb símbols nacionals. Tota mostra de suport era vàlida.

El suport dels joves professionals

El suport dels joves professionalsFernando Galindo

EL SUPORT DELS JOVES PROFESSIONALS. L’esquiador Joan Verdú també va assistir a la retransmissió del veredicte, enmig de mirades que el van reconèixer com la figura andorrana més potent d’aquest esport.

L’entrega de Premis de la Temporada

L’entrega de Premis de la TemporadaEduard Comellas

L’ENTREGA DE PREMIS DE LA TEMPORADA. La Federació d’Esquí va celebrar l’entrega de premis de la temporada a les diferents categories. L’acte es va celebrar abans de conèixer l’inesperat veredicte.

L’Esquí Club Andorra, Mèrit Esportiu

L’Esquí Club Andorra, Mèrit EsportiuEduard Comellas

L’ESQUÍ CLUB ANDORRA, MÈRIT ESPORTIU. La FAE va entregar el trofeu al club guanyador, en la categoria al mèrit esportiu, a l’Esquí Club Andorra (ECA), que se’l va endur amb 656 punts.

tracking