En forma

Pilates

La pràctica de Pilates ajuda a millorar la postura i la flexibilitat muscular amb treball basat en la respiració i els estiraments.

Cris CrossDuplex Sport Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Qualsevol d’aquests exercicis de Pilates sempre és millor realitzar-lo amb la supervisió d’un profesional. Existeixen múltiples variacions, que es poden adaptar a les necessitats i a la condició física de cada practicant. Fem 10 repeticions de cadascun dels exercicis.

CRIS-CROS: estirats panxa enlaire, mans darrere del cap, genolls flexionats a 90º, estirem una cama i portem el colze contrari al genoll flexionat. La rotació ve des de la cintura, en cap cas girem el cap o tanquem el braç. Inhalem, tornem al mig i en exhalar fem el mateix al costat contrari. El treball principal de l’exercici és als músculs oblics de la regió abdominal.

TISORES: estirat panxa enlaire, les cames elevades cap al sostre, eleva la part alta del tronc i agafa una cama amb les dues mans, estira de la cama cap a tu i baixa l’altra cama uns 45º en direcció al terra. Amb cada exhalació anirem canviant de cama.

‘SINGLE LEG STRETCH’: estirats panxa enlaire, exhalem flexionant una cama cap al pit i mantenint l’altra cama projectada endavant, inhalem realitzant el canvi de cames.

Tisores

'Single leg stretch'

tracking