En forma

Stretch-estiraments

L’stretch és una eina-activitat d’estiraments que s’ha de realitzar tant a l’inici com al final de fer un exercici intens.

Stretch-estiramentsDuplex Sport Club

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Els beneficis de l’stretch serveixen per augmentar la flexibilitat i l’extensió dels moviments; oxigena els músculs i, per tant, tenim una millor recuperació després del exercici; millora la coordinació dels moviments i serveixen per reconèixer millor els límits del nostre cos.

Gràcies als estiraments, es poden evitar lesions, tendinitis, distensions, molèsties a les articulacions, etc.

Cal repetir cada exercici amb les dues cames.

1.GLUTI I MÚSCULS DEL MALUC: Assegut a terra amb les mans darrere els malucs, estirem les cames i creuem una cama sobre l’estesa donant suport al peu al més a prop possible del maluc, i alhora col·loquem el colze contrari a la cama estirada.

2. FLEXIONS DE CAMES: Assegut a terra amb una cama estirada, flexionem l’altra cama i amb el taló tocant el múscul oposat, mantenim la cama estirada intentant contraure el quàdriceps per disminuir la tensió. Expirem lentament mentre abaixem la part superior del cos fins a la cama.

3. GLUTI I ALTRES MÚSCULS DEL MALUC: Tombats boca amunt amb les cames estirades, flexionem un genoll elevant-lo fins al pit i subjectem la cama amb la mà contrària. Expirem mentre creuem la cama flexionada a l’altre costat del cos, tot empenyent amb la mà contrària el genoll fins a terra.

Stretch-estiraments

Stretch-estiraments

tracking