ANDORRA LA VELLA

Il·lustracions a les obres del Node per incentivar el comerç

Andorra Telecom pacifica uns treballs que duraran dos anys i mig

Presentació il·lustracions al tancament de les obres de l'edifici d'Andorra Telecom

Presentació il·lustracions al tancament de les obres de l'edifici d'Andorra TelecomFernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom ha presentat avui les il·lustracions realitzades a les tanques que rodegen el solar on s'està construint l'edifici Node des del mes de gener. L'objectiu és pacificar uns treballs que afectaran els veïns i els comerciants de la zona durant gairebé dos anys i mig.

Sergi González, cònsol major de la parròquia, ha explicat avui durant la trobada amb els mitjans que "va ser una demanda dels comerciants que ens demanaven un punt d'atracció en aquesta tanca perquè els turistes poguessin passar per aquest barri on hi ha molta vida comercial". En un principi, la seva voluntat era traslladar-les, però davant la negativa, es van reunir amb Andorra Telecom i van començar a coordinar aquest pla de dinamització. "Tot l'any en general és baix en vendes" ha explicat el vicepresident de l'associació Riberaygua i Travesseres, Trajano de les Heras, incidint en la quantitat d'obres al voltant i agraint l'acció tant a la parapública, com a l'empresa de telecomunicacions.

Una de les il·lustracions instal·lades.

Una de les il·lustracions instal·lades.Fernando Galindo

Cal recordar que el projecte de l’edifici Node inclou una plaça de més de 1.000 metres quadrats davant de l’avinguda Meritxell, un espai públic de més de 1.850 metres quadrats davant del carrer Sant Salvador i un innovador terrat enjardinat de 500 metres quadrats, equivalent a la planta de la nova construcció. El projecte de la nova seu destina prop d’un terç de la superfície interior de l’edifici Node a la ciutadania i altres institucions, incloent-hi més de 2.000 metres quadrats per a un espai cultural accessible des de l’avinguda Meritxell.

El projecte Node, dissenyat pel despatx d’arquitectura Orteu Riba Arquitectes, millorarà els espais d’atenció presencial per als més de 100.000 clients i visitants anuals, i serà un dinamitzador econòmic i de flux de vianants al centre de la capital del país, segons va explicar fa unes setmanes la companyia.

tracking