Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Pots esperar que t'interessin cada cop més les noves tecnologies aquests dies. Allò que abans consideraves molt progressista ara et sembla molt més real. T'adonaràs de fins a quin punt ara és crucial per a tu alinear-te amb la tecnologia d'avantguarda que t'envolta. No dubtis. Ets, per definició, una persona pionera, així que ves a tota velocitat cap a aquestes noves fronteres!

Taure Des de fa un temps, un cert nombre de configuracions planetàries t'ha empès contínuament a prendre consciència que vius a un planeta sencer, i no només a una ciutat o veïnat. Cada cop ets més conscient de la societat en general. Això vol dir que és possible els moviments a gran escala t'atreguin cada cop més. Ara és el moment de participar-hi!

Bessons La configuració actual dels planetes farà de vosaltres la persona portadora d'una nova filosofia. Això no vol dir que continuïs a la New Age, sinó que tindràs idees que evolucionin d'aquí. És fàcil imaginar-te assistint a conferències donades per les principals ments del moment. Amb més certesa, ets a la recerca de respostes. Aneu amb compte amb ser massa fàcil de convèncer per cap "veritat" que se't presenti.

Cranc Has de ser capaç de posar-te el teu somriure famós aquest matí i mantenir-lo durant tot el dia. Anuncia la teva bella ànima al món. Si altres persones estan tristos, està bé simpatitzar amb elles però no en portis la tristesa. Porta un escut per protegir-te una mica aquesta energia. Alhora, desitges mantenir una finestra oberta perquè altres persones puguin veure el teu interior.

Lleó El més probable és que avui hi hagi una influència emocional que posi un to hostil a qualsevol cosa que et trobis. La clau és no fixar-s'hi gaire i que t'aparti de noves experiències. Descobriràs que la interacció amb els altres és exactament el que cal per mantenir les coses en equilibri. Els costats masculí i femení del teu ésser es complementen molt bé.

Verge El teu estat d'ànim ha d'estar molt bé avui i sentiràs el suport de la gent que t'envolta. La clau és mostrar els sentiments intensos a mesura que els experimentes. Descobriràs que altres persones comparteixen emocions semblants en aquest moment. La combinació d'energies entre tu i els teus éssers estimats és simplement màgica. Uneix-te a altres persones en projectes elaborats i esdeveniments especials.

Balança Recordeu que està bé tenir una mica de temps d'inactivitat. No sentis que has d'estar sempre en marxa ia la vista de tothom. Pren-te el teu temps per tenir tranquil·litat. Avui és un d'aquells dies intensos en què t'aclapara l'energia que t'envolta. No et resisteixis a aquest sentiment. Submergeix-te en les teves emocions i experimenta-les pel poder que poden portar a la teva ment en general.

Escorpí Bé, aquest és el teu dia per brillar! Tots els altres poden estar inquiets sota l'energia dominant del dia, però tu pots perfectament fer-li front als esdeveniments que hauràs d'afrontar. Tot i les intenses fluctuacions en el teu estat d'ànim general, les coses estan en auge. Descobriràs que les coses eventualment surten com vols. Tota la feina dura que has posat en els darrers temps està començant a donar els seus fruits.

Sagitari Dóna-li gràcies a les persones que són més estimades per a tu. Descobriràs que les paraules afecten les qüestions bàsiques molt més fàcilment. Estabilitza les emocions fortes i utilitza-les com a combustible per als teus esforços. La clau avui és recordar aquelles persones que t'han ajudat pel camí. Tots són individus sensibles i amorosos, així que tracta'ls com a tals. Diverteix-te amb les persones que tinguis al teu voltant.

Capricorn Connecta amb la força estabilitzadora del dia. És important que mantinguis almenys un peu a terra, perquè les emocions fortes i intenses tendeixen a tractar de prendre el control. Aquest és un bon moment per fer les coses amb passió. No et continguis. Feu el que feu avui, ho heu de donar tot o res. No hi ha lloc per a mitges tintes.

Aquari Les teves opinions fortes podrien entrar en conflicte amb les emocions fortes avui. Tingues en compte que les fonts d'intensitat tendeixen a sorgir de tu com si fossis un pou sense fons. Adona't que és possible que hagis de prestar menys atenció a la lògica actual i concentrar-te en el teu cor. Pot ser difícil raonar amb la gent. Si el teu cor no és compatible amb el que dius, potser és millor no dir res.

Peixos Conscientment, adona't que ets algú únic i especial. Recorda això durant el dia i deixa que les teves accions reflecteixin aquesta afirmació. Hi ha una intensitat força diferent el dia que podria causar que altres persones estiguin ansioses. No et sorprenguis si hi ha gent que perd els estreps. La bona notícia és que has de ser capaç de fer servir aquesta intensa explosió d'emoció amb facilitat. Les emocions són el teu fort!

tracking