Televisió

John Wick no para

Chad Stahelski, el director de totes les pel·lícules de la saga, està directament involucrat en dues noves sèries relacionades amb la franquícia, una d’elles ‘anime’.

John Wick no para

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lionsgate ha deixat clar que no vol que John Wick acabi sense més, després de quatre pel·lícules en les quals s’ha culminat el recorregut de l’icònic personatge immortalitzat per Keanu Reeves. Després de l’estrena de John Wick 4, aquesta tardor arribava al catàleg de Prime Video el primer projecte derivat de la franquícia, The Continental, una preqüela sobre l’hotel de sicaris regentat per Winston.

No és l’únic projecte en marxa dins de l’estudi independent: el 2024 s’estrenarà Ballerina, pel·lícula ambientada en l’univers de ficció creat per Derek Kolstad i centrat en una assassina encarnada per Ana de Armas, acompanyada d’Ian McShane i amb una aparició especial de Reeves. Dirigida per Len Wiseman, el projecte no compta amb participació directa del cineasta responsable de les quatre pel·lícules, Chad Stahelski (a la foto).

Precisament l’interès de Lionsgate per continuar la saga ha fet que el realitzador s’hagi decidit a involucrar-se de ple en noves produccions sobre John Wick. Així ho ha explicat en una entrevista recent amb el pòdcast The Discourse, on ha revelat que té dues sèries en preparació entorn de la mitologia de les pel·lícules. “Lionsgate ens ha posat a desenvolupar una sèrie de John Wick perquè puguem explorar l’Alta Mesa una mica més”, ha explicat.

Per a qui no estigui familiaritzat amb el personatge, l’Alta Mesa és un consell que s’encarrega de supervisar i controlar tot el que passa en aquest món ocult de criminalitat. L’interessant és que en les pel·lícules aquest organisme roman a l’ombra, amb poca informació explícita al respecte. No obstant això, aquesta nova sèrie no tan sols se centraria en l’Alta Mesa, sinó que seria l’escenari per poder desenvolupar les històries de la resta de personatges destacats de les pel·lícules, com Caine, Akira o Tracker.

Així mateix, Stahelski ha revelat que, en paral·lel, està treballant en la creació d’una sèrie d’anime sobre John Wick i que ja ha contactat amb diverses empreses japoneses per fer realitat aquesta iniciativa. L’objectiu és “crear històries atractives que permetin expandir aquest món en un altre format”, ha assegurat el realitzador, que ara espera poder “reconciliar-se” amb la franquícia després de quedar-se al marge de The Continental.

tracking