Agenda

'Panellets amb família'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'PANELLETS AMB FAMÍLIA'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘PANELLETS AMB FAMÍLIA’

Aprendrem a fer deliciosos panellets saludables i amb sucre de coco en família. Activitat pensada per a infants a partir de 7 anys. Hora: 18 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

CURSOS I TALLERS HALLOWEEN ATELIER DANCE

Es tracta d’un taller en què farem una manualitat i coreografies amb la temàtica de Halloween. Hora: de 17.30 a 19 h. Escola Líquid Dansa. Escaldes-Engordany.

TALLERS INFANTILS

Activitats per a infants de 3 a 11 anys i castanyada popular. Diversos escenaris. La Massana

ACTIVITATS INFANTILS

‘EL CONTE DE LA TARDOR’

Introducció molt divertida als costums i les celebracions de la tardor. És temps de Halloween terrorífic, cauen les fulles, la Maria Castanyera es prepara per vendre castanyes. Amb Vanessa Silva. Hora: 10.30 h. Biblioteca Comunal del Pas de la Casa. Encamp.

‘LA TARDOR I LA TANA’

La Tana és una velleta que viu en una caseta a les afores del poble, diuen que és la Castanyera del poble. Amb Vanessa Silva. Hora: 17h. Biblioteca Comunal Universitària - Museu Fàbrica Reig. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

NATHALIE LAUNAY

Nathalie Launay presenta un treball pictòric on fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar visions molt poètiques i sensitives, que parlen de comportaments que ella detecta en la societat. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘ELS LLITS DE LA ISABEL’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn al llit, al que representa. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘ABANS MIRÀVEM LA LLUNA PER TOT’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, la mostra es completa amb peces de Patrimoni Cultural d’Andorra. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘FRAGILE’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Fins al 16 de novembre.

tracking