Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Tens energia per gastar i tens la intenció d'usar-la. Demana als teus amics que se t'uneixin al parc. També podeu organitzar un partit de tennis per la tarda. Gaudeix del teu dia a l'aire lliure, però vés amb compte de no passar-te. Si avui pateixes una lesió muscular, podrien passar setmanes abans que et guareixis totalment. Si mantens el teu propi ritme i beus abundant aigua, aleshores gaudiràs del dia sense repercussions.

Taure Avui pots rebre la notícia d'una promoció o d'un nou repte emocionant a la feina. Encara que això és una cosa que has volgut des de fa molt de temps, és possible que dubtis a acceptar-ho immediatament. Podria ser perquè la teva confiança en tu és força baixa en aquest moment? No deixis, però, que això t'aturi. Aquest sentiment és només temporal, mentre que l'oportunitat podria esdevenir una cosa duradora. No perdis l'oportunitat!

Bessons Pot ser que els teus negocis vagin molt bé, però els canvis intensos a la feina podrien fer-te sentir estrès. Els retards durant l'inici de nous projectes podrien resultar frustrants. No caiguis en el parany de pensar que això serà una tendència. Tot hauria de ser al seu lloc demà. Ves al gimnàs aquesta nit i allibera una mica de frustració, et sentiràs millor al matí.

Cranc Això no és propi de tu, però avui ets tota una màquina de netejar. T'adones que aquest és el dia per posar casa teva en ordre i et dediques a fer-ho sense ajuda de ningú. És massa neteja i organització perquè ho faci una sola persona. Per què no aconsegueixes una mica dajuda? Suborna a la teva parella o fills, posa música alta i entre tots acabaran les tasques en poc temps.

Lleó No pots evitar sentir una mica de frustració avui. Hi ha llocs on anar, gent a veure i sembla que no pots sortir de la casa. Les teves responsabilitats són ara a casa, i la situació no canviarà per un temps. Pots, però, planejar unes minivacances sense gaire esforç. Gaudeix d'una nit fantàstica amb menjar per emportar i una vella pel·lícula preferida. Això podria ser justament el que necessites per aixecar-te l'ànim.

Verge Si et vas sobrepassar ahir a la nit, és molt probable que avui paguis el preu. Si el teu cap està cridant i la teva sang se sent com melassa, saps que massa d'alguna cosa bona pot fer-te sentir molt malament. Per molt que sentis l'impuls de sortir del llit i seguir endavant amb les teves feines, no té sentit. Faries millor a descansar. Seràs el teu antic jo aquesta tarda. La feina pot esperar fins llavors.i la situació no canviarà per un temps. Pots, però, planejar unes minivacances sense gaire esforç. Gaudeix d'una nit fantàstica amb menjar per emportar i una vella pel·lícula preferida. Això podria ser justament el que necessites per aixecar-te l'ànim.

Balança És probable que avui no et sentis gaire bé. No hi ha dubte que la teva malaltia és el resultat dels excessos recents. No pots culpar ningú més que tu del teu gran mal de cap i del teu estómac regirat. Tracta de no fer pagar el teu mal humor a la teva família. Simplement demana'ls que tanquin les cortines i tanquin la porta. Al principi de la tarda et sentiràs encara una mica inestable, però sens dubte en vies de recuperació.

Escorpí Algú que coneixes de la feina de sobte podria semblar tenir sentiments romàntics cap a tu. Al principi, això podria semblar una mica incòmode, ja que mai no has pensat en aquesta persona d'aquesta manera abans. No facis res precipitat. Hi pensa primer. Potser hi ha potencial, potser no, però no et llancis o el rebutgis del tot.

Sagitari No hi ha res com ser massa honest. Has experimentat en el passat com la teva determinació per dir tota la veritat i només la veritat pot ferir sentiments. Avui intenta actuar amb una mica de tacte i diplomàcia. Encara seràs capaç de fer sentir la teva opinió, amb l'avantatge afegit que la teva audiència continuarà parlant una vegada que ho hagis fet.

Capricorn No vols res més que estar sols avui. Perquè això passi, cal apagar el telèfon, lordinador i penjar un senyal de "No molestar" a la porta. Tot i així, els teus amics no faran cas del senyal. És un d?aquells dies. La gent vol reunir-se i vol fer-ho a casa teva. Demana el teu menjar favorit i gaudeix del caos!

Aquari No us sorprenguis si una gran quantitat de visitants no convidats apareixen avui. Podries organitzar un esdeveniment social improvisat a mesura que els veïns passen portant notícies dels canvis a la zona. Tens energia de sobres en aquest moment, de manera que ets perfectament capaç d'acomodar els teus convidats. Però no et permetis angoixar-te. Simplement ofereix els refrescos que tinguis a la mà i deixa que la reunió segueixi el curs.

Peixos Pots esperar fer moltes tasques avui tot i que probablement preferiries quedar-te a casa. Tens l'obligació de complir els amics i la família i no pots suportar la idea de defraudar-los. Tracta de fer tot el més ràpid possible perquè encara tinguis la tarda lliure per a tu.

tracking