Agenda

L'Andart 23. 5a Biennal internacional d'Andorra

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

L'Andart 23

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

L'Andart 23. 5a Biennal internacional d'Andorra

El L’Andart és un festival andorrà que posa en valor l’expressió artística com a element de reflexió davant els reptes actuals de la societat i com a forma d’implicar la ciutadania en els processos creatius, configurant espais d’intercanvi i de convivència cultural. Hora: de 10 a 14 h i de 15 a 19 h. Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria. Fins al 15 de novembre. Conferències

‘Vida Antiinflamatòria’

Les set claus de la salut integrativa. Amb Alice Dénoyers, dietista i nutricionista, especialista en psiconeuroimmunologia. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

Transcersals 2023 -Conferència 'Ruralisme o Barbàrie

Vanesa Freixa és creadora artística, divulgadora i també generadora de pensament crític al voltant de la ruralitat. Va ser directora de l’Escola de Pastors de Catalunya entre el 2009 i el 2016. Sala d’actes del comú. Escaldes-Engordany.

‘Diplomàtics i periodistes en escenaris en conflice’

Diplomàtics i periodistes en escenaris en conflicte, xerrada impartida pel periodista i historiador espanyol Diego Carcedo. Hora: 19 h. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

NATHALIE LAUNAY

Nathalie Launay presenta un treball pictòric on fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar visions molt poètiques i sensitives, que parlen de comportaments que ella detecta en la societat. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘ELS LLITS DE LA ISABEL’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn al llit, al que representa. Edifici l’Estudi. Ordino.

‘ELS 3 PAUS, PAU CASALS, PABLO PICASSO I PABLO NERUDA’

La mostra, que La Xarranca ha organitzat amb motiu de la inauguració de l’espai L’Institucional, al Parc Central, es podrà visitar amb la presència dels artistes, que faran visites guiades. Consulteu la imatge adjunta. Hora d’11 a 14 h. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 d’octubre.

‘ABANS MIRÀVEM LA LLUNA PER TOT’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, la mostra es completa amb peces de Patrimoni Cultural d’Andorra. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘FRAGILE’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Fins al 16 de novembre.

tracking