Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Una proposta de trobada amb un interès amorós haurà de ser posposada fins a molt més tard aquesta nit o potser una altra nit. Això podria entristir-te una mica. La teva inseguretat encara pot treure el millor de tu. Aquesta persona no et vol veure? No caiguis en aquest tipus de pensament. Accepta que hi ha una raó i deixa't portar pel corrent.

Taure Estàs esperant que et visiti a casa teva un bon amic o una persona estimada? No t'espantis si el teu amic no apareix a l'hora. Això no vol dir que no vingui! Probablement es tracta d'un embús de trànsit, una trucada telefònica d'última hora, una llarga cua al supermercat o algun altre retard mundà.

Bessons Podries rebre una trucada telefònica emocional d'un amic proper o una parella. Aquesta persona té moltes preocupacions i té tendència a passar-te'ls a tu si el deixes. No vols deixar de fer tot el que havies planejat per avui. Digues-li a aquesta persona que haurien de reunir-se per a la cena o cafè i parlar-ne, i després acaba les teves tasques tan aviat com sigui possible.

Cranc Una cosa meravellosa et pot passar avui a casa teva. Un amant pot declarar-te la seva devoció eterna, les revelacions espirituals podrien multiplicar-se o una gran notícia pel que fa als assumptes professionals o relacionats amb els diners podria estar a la vista. El que ve pot portar felicitat a tots els interessats.

Lleó Parlar d'amor et podria fer sentir una mica de tensió i por avui. Potser això té a veure amb una relació que, en realitat, encara no s'ha manifestat, o potser has tingut un conflicte d'algun tipus amb la teva persona estimada. Si us plau, no et preocupis gaire. Hauries de sentir algunes paraules tranquil·litzadores en poc temps.

Verge Idealitzats sentiments romàntics podrien vessar-se avui quan parlis amb el teu interès amorós. Això està bé, però cal actuar amb moderació. Si es tracta d'una relació nova, la teva parella podria estar espantada. Si es tracta d'una relació a llarg termini, aquesta persona es podria sentir en desavantatge.

Balança Preocupacions relacionades amb els diners podrien fer que et resisteixis a assistir a un esdeveniment de grup amb uns amics. Temes no poder resistir la temptació de gastar més del que pots pagar ara? És probable, però això no és raó per allunyar-te. Deixa la teva xequera i targetes de crèdit a casa.

Escorpí Algú que coneixes de la feina de sobte podria semblar tenir sentiments romàntics cap a tu. Al principi, això podria semblar una mica incòmode, ja que mai no has pensat en aquesta persona d'aquesta manera abans. No facis res precipitat. Hi pensa primer. Potser hi ha potencial, potser no, però no et llancis o el rebutgis del tot.

Sagitari El teu interès amorós és fora de la ciutat? Si és així, és possible que passis gran part del dia sentint-te tot sol i trist. Tal t'estranya també, així que no creguis que estaràs tot sol per molt de temps. Tracta de passar les hores fins que la teva parella torni amb activitats que t'agradin, com ara la lectura o activitats artístiques.

Capricorn Una meta financera que has estat esperant assolir molt aviat pot semblar just a la cantonada, però encara sembla que has de fer mil coses abans que realment es faci realitat. Això podria defraudar-te temporalment, però no t'hi estanquis. Fes una llista de tot el que cal fer i després fes-li front a cadascuna de les tasques d'una en una fins que arribis a la meta. Posa't a treballar!

Aquari Espera un ritme agitat avui. Alguns dels teus col·legues poden haver estat postergant les coses una mica i ara cal fer-ho tot alhora. No obstant, no et frustres gaire. Hi ha raons tàcites per a la seva conducta que no han compartit amb tu. Fes-ho tan bé com puguis i espera que els altres també ho facin. Si has d'esperar algunes persones, no serà la fi del món!.

Peixos Has planejat algun viatge, potser per negocis? És possible que rebis notícies que el teu viatge ha de ser posposat, cosa que podria ser decebedora. No obstant això, tingues en compte que això és només un retard, no una cancel·lació. Tot sembla indicar que es farà aquest viatge, així que no s'estengui el pànic. Pensa que tindràs més temps per preparar-te.

tracking