Televisió

El misteri continua

HBO Max estrena l’esperada segona temporada de ‘30 monedas’, la sèrie d’Álex de la Iglesia amb Eduard Fernández, Miguel Ángel Silvestre i Megan Montaner.

El misteri continua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HBO Max va estrenar ahir la segona temporada de 30 monedas, l’esperat retorn de la sèrie escrita per Álex de la Iglesia i Jorge Guerricaechevarría, dirigida pel guardonat realitzador i productor basc. Format per vuit nous episodis, aquest segon lliurament s’emetrà de manera setmanal amb un nou capítol cada dilluns, per la qual cosa finalitzarà l’11 de desembre.

La ficció submergeix l’espectador en un món on res és el que sembla i no es pot confiar en ningú. El seu protagonista, el pare Vergara (Eduard Fernández), és un exorcista, boxador i exconvicte exiliat pel Vaticà a Pedraza, un poble remot de Castella. Quan Vergara és relacionat amb una sèrie de fenòmens paranormals ocorreguts a la localitat, Paco (Miguel Ángel Silvestre), l’ingenu alcalde, i Elena (Megan Montaner), una inquieta veterinària, miraran de revelar els secrets del seu passat i el significat de l’antiga moneda que Vergara manté oculta. A poc a poc, aquest insòlit trio d’herois es trobarà immers en una conspiració global: la batalla pel control de les trenta monedes per les quals l’apòstol Judes va trair Jesús de Natzaret.

En aquesta segona temporada, la major part de la població de Pedraza està boja, tancada en un psiquiàtric. Elena es troba en coma a l’hospital. Paco, destrossat pels remordiments, intenta cuidar-la, però no és fàcil. A mesura que l’horror creix al seu voltant, el grup protagonista haurà d’enfrontar-se a un nou enemic. Algú tan pervers a qui fins i tot el mateix dimoni tem… Però, què se’n ha fet del pare Vergara? Ha mort, juntament amb el seu arxienemic, el cardenal Santoro? On s’amaguen, les ànimes torturades?

Macarena Gómez, Peón Nieto, Javier Bódalo, Cosimo Fusco i Najwa Nimri completen el repartiment de la nova entrega.

tracking