Agenda

'Perfil', de Dulce Pontes

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Perfil', de Dulce Pontes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

‘PERFIL’, DE DULCE PONTES

Perfil és un dels seus projectes més personals, en què es mou entre el fado i la música popular portuguesa, i obre alhora els seus horitzons al jazz i a la música llatina. Hora: 21.30 h. Sala Prat del Roure. Escaldes.

40 FINGERS

Actuació del quartet acústic de guitarres 40 Fingers, reconegut mundialment per les seves reinterpretacions icòniques de peces musicals de rock, pop i bandes sonores de cinema i sèries de televisió. Hora: 21 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

CONFERÈNCIA

‘DESBLOQUEJA PROCESSOS’

Descobreix el teu camp per ajudar-te a desbloquejar emocions amagades i tornar a brillar. Viu una experiència estel·lar. Amb Susana Teixidó, Antonia Farreras i Susana Jiménez. Hora: 19 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes.

VISITES

VISITA GUIADA A ANDORRA LA VELLA

Visita de forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

VISITA GUIADA A ESCALDES-CALDEA I LA IMPORTÀNCIA DE L’AIGUA TERMAL

Visitarem d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 15 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

NATHALIE LAUNAY

Nathalie Launay presenta un treball pictòric on fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar visions molt poètiques i sensitives, que parlen de comportaments que ella detecta a la societat. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’octubre.

‘ELS LLITS DE LA ISABEL’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn al llit, al que representa. Edifici l’Estudi. Ordino. Fins al 28 d’octubre

‘ELS 3 PAUS, PAU CASALS, PABLO PICASSO I PABLO NERUDA’

La mostra es podrà visitar amb la presència dels artistes, que faran visites guiades. Consulteu la imatge adjunta. Hora: d’11 a 14 h. L’institucional. Parc Central. Andorra la Vella. Fins al 29 d’octubre.

‘FRAGILE’

Explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins al 16 de novembre.

‘FISH MENTALITY’

Les tècniques representades són l’aquarel·la, el collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes. Fins al 30 de novembre.

‘REFUGIATS. ANDORRA, PAÍS D’ACOLLIDA’

Homenatge a tots els refugiats que han passat per Andorra. Reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

tracking