Agenda

Nathalie Launay

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Nathalie Launay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Nathalie Launay

Nathalie Launay ens presenta un treball pictòric on fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar-nos visions molt poètiques i sensitives, que ens parlen de comportaments que ella detecta a la societat. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES ‘Dona, exercici i menopausa’

Farem un recorregut divertit per les nostres hormones i ens coneixerem millor per desmuntar tabús. Amb Belén Romero, fisioterapeuta. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

‘OU MAM!’

Representació de la maternitat en diversos formats com la monumental escultura de Louise Bourgeoise, les pintures de Mary Cassatt, les fotografies de Dorothea Lange o les il·lustracions d’Amaia Arrazola. A càrrec de Txell Díaz Sànchez, historiadora de l’art, actriu, directora de teatre i mare. Hora: 20 h. Taller tèxtil i de vidre. Escaldes.

LLETRES

‘Refugiats climàtics' i 'Bla bla, bla. El mite del capitalisme ecològic’

Miguel Pajares presenta dos llibres. Hora: 19.30 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Els llits de la Isabel’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn al llit, al que representa. Edifici L’Estudi. Ordino. Fins al 28 d’octubre.

‘Els 3 Paus, Pau Casals, Pablo Picasso i Pablo Neruda’

La mostra, que La Xarranca ha organitzat amb motiu de la inauguració de l’espai L’Institucional, al Parc Central, es podrà visitar amb la presència dels artistes, que faran visites guiades. Horari: tots els dies de 17 a 20 h. Diumenge, d’11 a 14 h. L’Institucional. Parc Central, Andorra la Vella. Fins al 29 d’octubre del 2023.

‘Abans miràvem la lluna per tot’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘L’Andart 23 5A’

El L’Andart és un festival andorrà que posa en valor l’expressió artística com a element de reflexió davant els reptes actuals de la societat. Horari: de 10 a 14 h i de 15 a 19 h. Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria. Fins al 15 de novembre del 2023.

‘Fish mentality’

La mostra es compon d’una cinquantena d’obres i d’una instal·lació creades expressament i està comissariada per Esteban Andueza. Art al Set Galeria. Escaldes- Engordany

tracking