Agenda

'Fish mentality'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Fish mentality'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

'Fish mentality'

Les tècniques representades són des de l’aquarel·la, el collage, els pigments naturals sobre arpillera o l’ensamblatge, i ens endinsa en el món de l’artista, en què explora sobre els hàbitats i ecosistemes dels nostres mars i el món subaquàtic. Art al Set Galeria. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de novembre. CONFERÈNCIES

‘L’'Art del massatge quan es fa des del cor amb amor sana a nivells subtils, ànima, cos i ment'

Existeixen moltes tècniques i molts tipus de massatge, tots vàlids, però la veritable naturalesa del massatge es fa des del cor. Amb Donatella Locatelli de Wellness Experience. Hora: 19.30 h. Hotel Roc Blanc. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘La volàtil substància del bell crepuscle’

Comencem la nostra agenda expositiva amb les fotografies del poeta Manel Gibert. Són imatges que acompanyen el nou llibre del filòsof i poeta. Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 16 d’octubre.

Nathalie Launay

Nathalie Launay ens presenta un treball pictòric on fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar-nos visions molt poètiques i sensitives, que ens parlen. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’octubre.

‘Els llits de la Isabel’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn al llit, al que representa. Edifici L’Estudi. Ordino. Fins al 28 d’octubre.

‘Els 3 Paus, Pau Casals, Pablo Picasso i Pablo Neruda’

La mostra, que La Xarranca ha organitzat amb motiu de la inauguració de l’espai L’Institucional, al Parc Central, es podrà visitar amb la presència dels artistes, que faran visites guiades. Horari: tots els dies de 17 a 20 h. Diumenge, d’11 a 14 h. L’Institucional. Parc Central, Andorra la Vella. Fins al 29 d’octubre del 2023.

‘Abans miràvem la lluna per tot’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins al 4 de novembre.

‘L’Andart 23 5A’

El L’Andart és un festival andorrà que posa en valor l’expressió artística com a element de reflexió davant els reptes actuals de la societat. Horari: de 10 a 14 h i de 15 a 19 h. Pels carrers de la parròquia. Sant Julià de Lòria. Fins al 15 de novembre del 2023.

‘Fish mentality’

La mostra es compon d’una cinquantena d’obres i d’una instal·lació creades expressament i està comissariada per Esteban Andueza. Art al Set Galeria. Escaldes- Engordany

tracking