Prediccions del Zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui podries intentar continuar o completar un projecte creatiu d'algun tipus, però la teva imaginació no funciona de la manera que normalment ho fa. A més, els excessos de la nit anterior podrien fer-te sentir mandra, cosa que no ajuda a la situació. Posa la teva feina de banda abans que l'abandonis del tot. Això és només una situació temporal. La teva ment ha de tornar a la normalitat demà.

Taure Avui pots sentir una protecció especial cap a tots els teus éssers estimats: fills, família, amics, mascotes i aquella persona especial. Una notícia inquietant podria fer que et preguntis sobre el futur, però no deixis que això et desanimi. Tot ha d'estar bé, així que relaxa't i gaudeix dels teus éssers estimats. Distreu-vos anant a una pel·lícula emocionant. Això us ajudarà a alliberar tensió i us posarà en un millor estat d'ànim.

Bessons Avui podries conèixer actors, músics o artistes, alguns dels quals podrien ser força famosos. Les ocasions socials poden ajudar-te a fer contactes valuosos dels que podries fer-ne un bon ús més tard. Podries divertir-te tant entre gent bella que realment no vulguis anar-te'n a casa! Tot i això, no et quedis fins molt tard. Necessitaràs tota la teva energia demà!

Cranc No dubtis a utilitzar la teva pròpia creativitat avui per resoldre qualsevol problema que tinguis. No us sentiu amb la necessitat imperiosa d'adoptar un enfocament racional i metòdic. Aquest tipus d'estat d'ànim ja ha estat provat. Ara és el moment d'explorar una manera més intuïtiva per completar qualsevol tasca que vulguis abordar ara. Exercita més la teva naturalesa sensible.

Lleó Els diners poden ser una font de preocupació avui. Pots sentir que has gastat massa (qui de vegades no ho fa) o potser alguns fons que esperaves no han arribat. Es tracta d'un retard i no és una situació permanent (tot i que ho sembli). Massa preocupacions podrien fer-te malbé el dia, i no vols això. Si hi ha alguna cosa que puguis fer per alleujar la situació, fes-ho. En cas contrari, aguanta.

Verge Massa estrès i tensió en els darrers dies podrien provocar un conflicte amb la teva parella. Encara que no sigui un desastre, pot suposar un obstacle per al teu dia. Potser seria millor si et prens uns minuts i deixes que tota la negativitat s'esvaeixi quan no hi hagi ningú al voltant. Et sentiràs millor en el moment en què vegis de nou la teva família, amics i parella.

Balança Els abusos d'ahir a la nit et podrien haver deixat amb poca disponibilitat avui. Potser tinguis la temptació de passar el dia al llit, però la perspectiva de deixar les tasques sense fer podria fer que et posis drets de totes maneres. Això és una mala idea. El descans és just allò que necessites. No us obligueu a socialitzar tampoc. Necessites una mica de temps tot sol per recuperar-te i reunir les teves forces perquè puguis enfrontar-te al món amb el cap clar.

Escorpí Els teus plans per reunir-te amb un grup d'amics íntims es poden cancel·lar a causa d'esdeveniments inesperats. Això et podria fer sentir una mica trist, sobretot si una parella romàntica estigués involucrada. Tracta de no preocupar-te gaire. Seràs capaç de canviar la data i pots utilitzar el temps tot sol de totes maneres per relaxar-te i centrar-te.

Sagitari L'energia planetària et fa sentir avui una mica d'apatia. Probablement voldràs quedar-te a casa, amb els teus llibres, mascotes i plantes, però, saps que tens cites per acudir i responsabilitats per complir. El teu sentit del deure és especialment fort. Fes un tracte amb tu de fer el mínim i després relaxa't. Prova amb un bany calent o escolta música clàssica.

Capricorn Una separació temporal d'algú proper et podria fer reflexionar sobre els bons moments que han passat junts, sobretot les darreres setmanes. És probable que parlis amb aquesta persona per telèfon. Sents molt afecte cap als que t'envolten, però estàs una mica trist també, especialment quan penses en els que són lluny. Truca'ls! Estaran contents de saber de tu.

Aquari Els somnis amb missatges contradictoris poden perjudicar el teu somni aquesta nit. Un moment tens un somni meravellós i al següent podria ser negre i ombrívol. Anota'ls. El missatge probablement és més positiu del que sembla. Les preocupacions sobre els diners podrien perseguir-te tot el dia, però probablement les coses no són tan dolentes com semblen. Assegureu-vos de conèixer els fets sobre la vostra situació abans de permetre't entrar en pànic.

Peixos Aquesta persona especial a la teva vida podria estar treballant massa dur i patint tensió, i tot això et provoca frustració a tu. Les hores extres a la feina podrien interferir amb el teu desig de gaudir del seu temps junts. Les teves pròpies preocupacions podrien posar fre a la teva confiança també. Potser us pregunteu si esteu fent tot el que heu de fer. Podria ser útil fer una llista i ratllar cada tasca que completis.

tracking