Agenda

Segon Festival de teatre al carrer (FesTac)

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Segon Festival de teatre al carrer (FesTac)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

‘Sol violoncel Carolina Bartumeu · CICLE 30 ANYS DE CLÀSSICA’

Visita a l’església i concert. Activitat gratuïta. Hora: 11.30 h. Església de Sant Climent de Pal. La Massana.

TALLERS

‘TALLER DIA I NIT. ACTIVITATS OCTUBRE MUSEU CARMEN THYSSEN’

Durant les sessions, es convidarà els usuaris a crear un paisatge en una roda de cartó giratòria que, en fer-la girar, el cel canviarà tot mostrant les tonalitats fosques de la nit i els colors brillants del dia. Horari: 11.00 h i 12.00 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany..

TEATRE

‘Segon FESTIVAL DE TEATRE AL CARRER (FESTAC)’

11 h. L’OU de Pocacosa teatre, Itinerant des de la plaça Major. 11.45 h. Murs que parlen, ballen i escolten de Jaume Torra, producció FesTac. Itinerant des de la Casa Comuna. 11.45 h. El Testament del llop d’Una maleta de contes de La Moixera i Escola Lïquida dansa. Al jardí Biblioteca Comunal. 12.00 h. Chef Nature d Marleliñe. A la plaça de la Germandat. 13.00 h. Familiar la Senyoreta. La Banda de Sicaró. A la Plaça Major. 13.15 h. Ver7MUT dels alumnes de Contemporadani de l’Escola Líquida dansa. A la plaça de la Germandat. Diferents espais de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

RUTES

‘Ruta de les moles farineres’

La ruta de les moles farineres és un itinerari que va de la Cortinada fins a Ordino amb una durada aproximada de tres hores i en què la guia trasllada el visitant als segles XVII i XVIII per explicar el perquè a Ordino hi havia 23 moles farineres. Hora: 9.30 h. Ordino.

EXPOSICIONS

‘La volàtil substància del bell crepuscle’

Comencem la nostra agenda expositiva amb les fotografies del poeta Manel Gibert. Són imatges que acompanyen el nou llibre del filòsof i poeta La volàtil substància del bell crepuscle (Anem editors). Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany. Fins al 16 d’octubre.

‘Nathalie Launay’

Nathalie Launay ens presenta un treball pictòric on fa ús dels codis del llenguatge científic per proposar-nos visions molt poètiques i sensitives, que ens parlen. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 d’octubre.

‘Els llits de la Isabel’

Mostra de treballs dels alumnes adults de La Capsa, entorn al llit, al que representa. Edifici L’Estudi. Ordino. Fins al 28 d’octubre.

‘Abans miràvem la lluna per tot’

Reivindica la influència de la meteorologia en la vida quotidiana del Pirineu als segles XIX i XX. Creada i cedida per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria. Fins el 4 de novembre.

‘Fragile’

Comissariada per Esteban Andueza, l’exposició explora una de les més poderoses i atraients línies d’investigació de l’artista sobre els hàbits i ecosistemes dels nostres mars i del món subaquàtic.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.

tracking