Agenda

Concert de Meritxell

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Concert de Meritxell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Concert de Meritxell

La fundació ONCA celebra el trentè aniversari amb el concert titulat 30!. Hora: 12 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

ACTIVITATS INFANTILS

Petit cap de setmana

Tota la parròquia a ballar!! Cap de setmana familiar per compartir i descobrir amb avis, mares, pares, tiets i tietes..., tot allò que pot aportar el món de la dansa. Diferents indrets de la parròquia. Escaldes-Engordany.

TEATRE

Espectacle teatral ‘Les golfes de la padrina’ - Jornades Europees de Patrimoni

Descobreix algunes de les llegendes d’Andorra amb aquest espectacle creat per Olga Armengol i Mercè Canals. Hora: 12 h. Biblioteca Nacional d'Andorra. Encamp.

VISITES

Visita guiada a Sant Vicenç d’Enclar. Jornades Europees de Patrimoni

Vine a conèixer de primera mà com s’ha reconstruït el campanar de Sant Vicenç d’Enclar. La visita l’oferiran els tècnics del Departament de Patrimoni Cultural. Hora: 10 h. Santa Coloma. Per tot el poble.

EXPOSICIONS

‘Japó. Una història d’amor i guerra’

El fantàstic món flotant de l’ukiyo-e, un viatge per descobrir l’atmosfera hedonista, voluble i canviant de la societat al país nipó, des del període Edo fins al segle XX.

Centre d’Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 23 de setembre.

‘La dona i la bicicleta’

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes.

Bici Lab Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 30 de setembre.

‘Notes sobre l’antropocè’

L’exposició Notes sobre l’Antropocè reuneix el treball de set artistes, internacionals i andorrans, que exploren les complexitats de la transformació de la nostra relació amb la natura. Sala d’exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’octubre.

‘La Vuelta’

Una exposició temporal per donar a conèixer les estratègies i les situacions de carrera que es donen en el ciclisme, tot posant-nos en la pell d’un ciclista que està recorrent les 21 etapes que formen aquesta gran volta. Entrada gratuïta. Bici Lab Andorra · Museu de la Bicicleta d'Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 6 de gener del 2024.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’

Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Fins al 7 de gener del 2024.

‘Refugiats. Andorra, país d’acollida’

La mostra vol retre homenatge a tots els refugiats que han passat pel Principat d’Andorra i plantejar una reflexió sobre el moment actual. Cal Pal. Ordino. Fins al 16 de març.

ITINERARIS

Itinerari moments

És un camí de benestar que t'ofereix la possibilitat de fer la teva descoberta personal.

Canòlich. Sant Julià de Lòria.

tracking